Die geweldige Zwarte vrijdag MacBook Air deal is nog steeds op

Op Black Friday en Cyber Monday, een van de meest opvallende deals die we tegen het lijf gelopen was het fan-favoriete 2017 MacBook Air voor slechts $699. En, nou, die deal is nog steeds actief vandaag.

Deze vakantie MacBook Air deal snijdt de prijs van de MacBook Air af van $999 voor $699. En hoewel het zeker schommelen van enkele oude technologie, wat met een 5e-generatie Intel processor – het is nog steeds zeer de moeite waard dat $699 prijskaartje.

MacBook Air 2017: $999 $699 bij Amazon
De 2017 MacBook Air is een beetje gedateerd op dit punt, maar bij $699 het is nog steeds een killer waarde. U krijgt niet alleen een goedkope entree in macOS, maar het is nog steeds rocking dat klassieke toetsenbord, zodat je geen zorgen hoeft te maken over de moderne problemen met de betrouwbaarheid. Bekijk De Deal

macOS Catalina is normaal gesproken een erg dure besturingssysteem te krijgen. Terwijl de software zelf niet een dubbeltje kosten, moet u de hardware van Apple, die is meestal vrij duur. Deze MacBook Air deal maakt voor de meest betaalbare toegang tot Apple ‘ s computing ecosysteem, korte van het kopen van een gebruikte MacBook of het bouwen van een Hackintosh.

De hardware is beslist oud op dit punt, maar dat betekent niet dat het waardeloos. Als je gewoon wilt een Mac voor wat licht schoolwerk, deze MacBook Air is zeker de klus te klaren. Het enige dat misschien houd het terug van het tonen van een Chromebook wie de baas is het scherm, als het vastzit op 900p. Maar hey, het is een goedkope MacBook, toch?