Getij neemt op Spotify met een ongelooflijke 5 maanden voor $5 / £5 abonnement deal

Opzij stappen Spotify – Getij ‘s nieuwste abonnement deal betekent dat het kon nab het streaming platform top plek als de world’ s best value music service – voor een beperkte tijd, toch.

Tot 15 januari, Getijde is het weggeven van een vijf maanden durende onderzoek van de dienst naar nieuwe klanten voor slechts € 5 / 5 pond – en dat geldt voor elk van de abonnementen plannen.

Normaal gesproken, Getijde-Premie zal u terug $9.99 / £9.99 per maand, terwijl de lossless high fidelity plan, Getijde-HiFi kost $19.99 / £19.99 – dus, als je voor de duurste laag in je studie (en waarom zou je niet, als je een muziek fan?), u bespaart maar liefst $95 / £95!

De beste Getijde-deal die we hebben gezien

Klanten in het VK: 5 maanden van een Getijde-streaming plan, nu £5
Als in de VS, deze deal geldt alleen voor nieuwe klanten en zal eindigen op 15 januari. U kunt het gebruiken op elk van Getijdenenergie abonnement plannen, maar wij adviseren te kiezen voor Getijde-Hi-Fi om het meeste geld besparen.Bekijk De Deal

Getijden is een schitterende muziek streaming service, ideaal voor iedereen met een voorliefde voor hi-fidelity audio – dat is de reden waarom we bekroond met het 4.5 van de 5 sterren in onze Getijden review.

Het grootste voordeel van het gebruik van Getijdenenergie over Spotify is de ondersteuning voor Hi-Res Audio-codecs, video streaming van uw muziek in de vorm van 16-bit, 44.1 kHz FLAC-bestanden met een bitrate van 1411kbps – of in andere woorden, CD-achtige kwaliteit.

Waarom is dat goed? Goed, diensten, zoals Spotify-aanbod van MP3-bestanden in de plaats; wanneer u het comprimeren van een muziek track in MP3, je moet afscheren veel detail in om dat te bereiken miniatuur grootte van het bestand.

Dat betekent dat je kunt verliezen veel van de fijnere details in het geluid, dus voor de echte audiofielen, platforms zoals de Getijden, en als Deezer, Quobuz, en het meest recent Amazon Music HD, bieden het gemak van streaming, zonder verlies van kwaliteit.

Meestal worden deze diensten komen op een premie, dat is de reden waarom deze deal is zulke goede waarde voor je geld, het inperken van zelfs de goedkoopste Spotify abonnement – maar u kunt natuurlijk gebruik maken van Spotify gratis als je het niet erg advertenties en niet in staat om tracks over te slaan.