Wilt wielen op de Mac Pro? Dat je $400, neem dan

Omdat de Mac Pro configurator is uit, we deden wat alle andere hardware die geobsedeerd is door de geek, en we draaide alles om de absolute max. Nu, tenzij je letterlijk uitvoeren van een Hollywood-rendering bedrijf, heb je absoluut geen behoefte aan een maxed out Mac Pro, maar het zal u ,748/£47,588/AU,778. Dat is genoeg voor de aanschaf van een mooie auto.
Een ding dat we hebben te roepen om aandacht, echter, is het entry-level model. Gewoon te krijgen op de begane grond van de Mac Pro ervaring, je gaat te hebben om een daling van ,999. Dat is een hoge prijs voor elke computer, om zeker te zijn, maar de echt beledigend ding hier is de schamele 256 gb opslag u krijgt. In deze prijsklasse, 1 tb aan SSD opslag moet het absolute minimum in plaats daarvan, je hebt om uit te shell een extra 0/£360/AU0. Om dingen in perspectief te plaatsen, kunnen we kopen twee snelle NVMe 1TB Ssd ‘ s voor dezelfde hoeveelheid geld.