5G-telefoons: dit zijn de eerste next-gen handsets

Evenals 5G-connectiviteit de telefoon heeft een 6,7-inch QHD+ scherm, een voor 4500 mAh batterij, een high-end chipset, 8GB RAM, en vier achterkant camera ‘ s, bestaande uit een 16MP ultra-groothoek lens, een 12MP variabel diafragma van de lens, een 12MP telelens en een 3D-diepte-sensing camera.
Apple zal natuurlijk uiteindelijk de lancering van een 5G telefoon, maar het is niet zal worden een van de eerste bedrijven om dit te doen.
Om u te helpen houden, hebben we alle verschillende bevestigd en gekletst 5G telefoons die zijn gestart of dat we verwachten in de komende maanden en jaren.
U vindt er alles wat we weten over deze telefoons hieronder, zoals wanneer en waar ze zullen starten als ze dat nog niet gedaan en we zijn voortdurend bezig onze 5G telefoons lijst met de meest recente informatie.
Bevestigd 5G telefoons
De volgende zijn alle 5G telefoons die bevestigd zijn, – hetzij ze nu uit, of ze zal zeer binnenkort, en we hebben gezien dat de handset.
Samsung Galaxy S10 5G
Samsung Galaxy S10 5G
(Image credit: TechRadar)Samsung ‘ s eerste 5G handset werd de Samsung Galaxy S10 5G.

Ondanks de high-end specs en luxe auto branding, dit is een van de meer betaalbare 5G telefoons op het moment van schrijven, maar toch kunnen wedijveren met de meeste 4G vlaggenschepen voor de prijs.
Het kan worden gezegd dat 5G is niet langer een ‘nieuw’ ding, 5G netwerken begint langzaam uit te rollen in heel veel van de wereld, maar er nog steeds niet een groot aantal van 5G telefoons.
Er is nog niet officieel uitgebracht in de UK, de VS of Australië, dankzij Huawei is de aanhoudende problemen met de VS, die hebben verhinderd het aanbieden van diensten van Google op de apparaten, wat betekent dat – onder andere – geen toegang tot de rijkdom van de apps in de Google Play Store.
Het heeft ook een Snapdragon 855 chipset, 6GB of 8GB RAM, een 4,065 mAh batterij, een 6.6-inch Full HD+ – AMOLED-scherm, een pop-up selfie camera en een scherm vingerafdruk scanner. Het is beschikbaar op EE en O2 op een contract in het verenigd koninkrijk, of je kunt het krijgen voor € 969 ronduit.

De Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G

Samsung Galaxy A90 5G
(Image credit: TechRadar)

Huawei Mate 20 X 5G
Xiaomi Mi Mix 3 5G

Samsung Galaxy Vouw 5G

De Oppo Reno 5G is ook aangekomen in Australië voor AU,499 doen, of u kunt u het contract via Telstra.
(Image credit: de Toekomst)

Vooruitlopend op de Huawei Paren X, Huawei heeft een meer ‘traditionele’ 5G handset in de vorm van de Huawei Mate 20 X 5G die is, zoals de naam doet vermoeden, een nieuwe versie van de Huawei Mate 20 X.
Oppo Reno 5G
Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G

OnePlus 7 Pro 5G

Huawei ‘ s sub-merk Eer is ook steeds in op de 5G handelen met 5G versies van de Eer Bekijk de 30 en Eer Bekijk 30 Pro.

LG is een ander bedrijf dat heeft aangekondigd een 5G handset, namelijk de LG V50 ThinQ 5G. Gelanceerd op MWC 2019, deze telefoon heeft een 6.4 inch 1440 x 3120 AMOLED-scherm, een Snapdragon 855 chipset, 6GB RAM en een triple-lens de camera aan de achterkant, met een 12MP standaard lens, een 12MP tele en een 16MP ultra-breed een.
We weten niet precies wanneer we in staat om onze handen op het apparaat als Huawei heeft uitgesteld de release datum, dus stay tuned.

OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition

Xiaomi heeft nog niet officieel onthuld de Xiaomi Mi-Mix 4 5G, maar het bevestigde het bestaan van de smartphone en de 5G mogelijkheden, zodat we weten dat het niet slechts een gerucht apparaat. Hoewel het zou kunnen zijn vertraagd of geannuleerd.
(Image credit: de Toekomst)

De LG V50 ThinQ heeft ook een 4000 mAh batterij, en het moet worden gebouwd om te duren, want het is zowel IP68-gecertificeerd (voor stof en water-weerstand) en sport-militaire-grade valbescherming. Er is ook een optionele tweede scherm-bijlage in de vorm van de LG DualScreen.
De Moto Z4 is een vergelijkbaar verhaal op de Moto Z3 in de ondersteuning van het 5G maar alleen met een Moto Mod. Het werd gelanceerd op 13 juni in de VS.
Huawei kondigde de Huawei Mate X op MWC 2019 – een telefoon die niet alleen ondersteunt 5G, maar ook plooien.

Moto Z3

Op 24 April 2019 Oppo aangekondigd de Oppo Reno 5G, een telefoon die ook als 5G heeft een triple-lens camera, met inbegrip van een 10x zonder kwaliteitsverlies zoomlens, een 48MP lens, en een 8-megapixel ultra-groothoek lens.
(Image credit: Image Credit: Techradar)

Samsung Galaxy Fold
Er zijn echter geruchten dat het zou kunnen worden en een opvouwbare telefoon de Sony Xperia F. Dit zou blijkbaar een 21:9 scherm en een clamshell design.
Moto Z4

Moto Z4

Xiaomi de tweede 5G telefoon was de Xiaomi Mi 9 Pro, een telefoon met een 6.39-inch met een 1080 x 2340 scherm, een Snapdragon 855 Plus-chipset, een triple-lens de camera aan de achterkant, een 4000 mAh batterij, en tussen 8GB en 12 gb RAM.
(Image credit: TechRadar)

Het heeft een 6.4 inch 1080 x 2340 scherm, een 48MP de camera aan de achterkant, een 25MP aan de voorzijde, een mid-range Snapdragon 675-chipset, en een van de 3600 mAh batterij. Op het moment van schrijven het begon bij .83 per maand op een Verizon contract, dat is de enige plek die u zult in staat zijn om de 5G-klaar versie.
Let er echter op dat de Samsung Galaxy S11 is waarschijnlijk om het land in februari 2020, en er is een goede kans dat bieden 5G, dus als u overweegt de S10 5G is het misschien de moeite waard te wachten.

Huawei Mate X

Als zodanig, terwijl u in staat zijn om te importeren één van deze telefoons, wilt u misschien twee keer nadenken om dat te doen.


De Xiaomi Mi-Mix 3 5G heeft een Snapdragon-855-chipset, een 6.39-inch met een 1080 x 2340 AMOLED-scherm, 256 gb opslag, een dual-lens 12MP camera achter en een dual-lens camera aan de voorkant die dia ‘ s uit de bovenkant van de telefoon, dus er is geen noodzaak voor grote panelen of een inkeping.
Er is ook een 20MP camera aan de voorkant, een 6.47-inch FHD+ AMOLED-scherm met een inkeping, 6GB RAM, een 4000 mAh batterij en 128 gb opslagruimte. Prijzen en exacte beschikbaarheid is nog bevestigd worden.
Het zal niet lang duren voor 5G smartphones over te nemen, hoewel, zoals in 2019 we zien een groeiend aantal 5G handsets komen, en met de wil van Xiaomi beweren zal het lanceren van ten minste 10 5G telefoons in 2020, konden ze al snel de norm geworden.

Huawei Mate 20 X 5G


Set om zogenaamd het land in Europa op een bepaald punt, deze telefoon is al gelanceerd in China en heeft een Snapdragon-855-chipset, een scherm vingerafdruk scanner, en een trio van de camera aan de achterkant, namelijk een 48MP standaard lens, een 20MP wide-angle lens en een 8MP telelens.
Er is ook een 8MP standaard lens en een 5MP groothoek één op de voorkant van de telefoon.
5G naast dit is in principe een OnePlus 7T Pro met een McLaren-thema. Het heeft een oftewel 6; 67-inch 1440 x 3120 gebogen scherm, een pop-up selfie camera, een triple-lens de camera aan de achterkant, een high-end Snapdragon 855 Plus chipset, 12GB RAM-geheugen en 256 gb aan opslagruimte.

Huawei Mate 30 5G / Huawei Mate 30 Pro 5G

ZTE Axon 10 Pro 5G
(Image credit: de Toekomst)

Wanneer OnePlus lanceerde de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro, het kondigde ook een 5G versie van de laatste telefoon, dat is precies hetzelfde in alle opzichten (behalve dat het verbinding kan maken met 5G-netwerken als 4G).
Terwijl we wachten een tijdje, het goede nieuws is dat wanneer Apple lanceert de iPhone 5G het is waarschijnlijk wereldwijd beschikbaar, aangezien iPhones zijn verkocht in de meeste landen.
Het is vermeldenswaard dat, terwijl u kunt kopen van de Samsung Galaxy Vouw 5G in het verenigd koninkrijk, alleen de 4G-versie is beschikbaar in de VS.
De Xiaomi Mi-Mix 3 een tijdje geleden werd gelanceerd, en hoewel de standaard versie niet ondersteund 5G, een 5G-model is nu van start gegaan ook.
De telefoon is nu in sommige regio ‘ s, met inbegrip van de VS en het verenigd koninkrijk. Het kost ,299/£1,099 voor de 256 GB versie en ,399 voor de 512 GB versie. Op contract in het verenigd koninkrijk kunt u krijgen van Vodafone, EE Of O2.

Eer Bekijk 30 / Eer Bekijk 30 Pro

Een groot hoogtepunt al zou de prijs, als het fundament dat de meeste van de eerste golf van 5G handsets. Het is momenteel verkrijgbaar bij Vodafone in het verenigd koninkrijk, vanaf € 52, – per maand op het moment van schrijven, terwijl Drie is het van £49. In Australië kunt u kopen it regelrechte voor AU,399.
(Image credit: Eren)

Evenals verschillende Xiaomi Mi-handsets, het ziet eruit als Xiaomi zal de lancering van een 5G telefoon onder haar Zwarte Haai banner volgens Black Shark ‘ s VP. Dit schijnbaar niet de Zwarte Shark 3 hoewel, als het blijkbaar land voor die telefoon, dus is het misschien een 5G-versie van de Black Shark 2, maar dat is nog niet bevestigd.
Xiaomi Mi Mix 3
Het is niet precies ontbreekt wel, als het nog een 6,7-inch met een 1080 x 2400 scherm, een triple-lens camera achter, een voor 4500 mAh batterij en een high-end chipset.

LG V50 ThinQ

De Moto Z3 en Moto Mod gecombineerd eigenlijk ook undercut de meeste andere 5G handsets, hoewel natuurlijk de telefoon zelf is ook gedateerd. De eerste 5G-service beschikbaar op de telefoon is een gemengde zak ook hier was onze eerste hands on met een 5G telefoon.

Maar die problemen terzijde zij zijn indrukwekkend handsets, vooral de Huawei Mate 30 Pro 5G, die heeft een 6.53-inch 1176 x 2400 scherm, een high-end Kirin 990 chipset, vier achterkant camera ‘ s, een grote voor 4500 mAh batterij en een opvallende echt een edge-to-edge display.
Op het moment van schrijven is alleen beschikbaar in de VS en alleen op Verizon, het is dus beperkt, maar technisch is beschikbaar.
5G-telefoons zijn zelden goedkoop, maar de Samsung Galaxy Vouw 5G is een van de duurste 5G opties, omdat je niet alleen betalen voor de 5G, maar ook voor het feit dat het plooien.

Xiaomi Mi-Mix 3 5G

We kunnen verwachten dat de Mi Mix 4 hetzelfde te zijn, hoewel we ook geruchten gehoord het zal een 108MP camera (de Mi Mix 3 had een dubbele 12MP sensor, dus 108MP is een enorme stap omhoog). Dit zou de Mi Mix 4 is een indrukwekkend mooi apparaat, maar we zullen moeten wachten om te zien als dit blijkt te kloppen.

Moto Z3
De opvouwbare Royole FlexPai wereldwijd gelanceerd tijdens de CES in 2019 aan het begin van het jaar 2019, en terwijl het niet 5G ingeschakeld nu, een software-update zal vermoedelijk worden de landing op een bepaald punt toe te voegen aan de functionaliteit.
Evenals 5G heeft een 6.41-inch met een 1080 x 2340 scherm, een Snapdragon 855 Plus chipset, 8GB of 12GB RAM, een triple-lens de camera aan de achterkant, en een voor 4500 mAh batterij.

Oppo Reno 5G

De telefoon heeft ook een triple-lens camera, een voor 4500 mAh batterij snel op te laden, een high-end Kirin 980 chipset, 8GB RAM-geheugen en 512 gb opslag. Al met al is de Huawei Mate X zou de meest opwindende van de vroege 5G-telefoons, maar het kan ook de duurste, als het is ingesteld om kosten €2,299 (rond de ,600 / £2,000 / AU,770) als het land.

Dit zijn alle 5G handsets we hebben gehoord, maar niet gezien hebben. Dat omvat telefoons van bedrijven die hebben bevestigd dat ze werken aan een 5G telefoon, maar we weten niet wat het is.
Het heeft een 7.3-inch 1536 x 2152 hoofdscherm, een 4.6-inch 720 x 1680 secundaire scherm, een Snapdragon 855 chipset, 12GB RAM, 512 gb opslag, en zes camera ‘ s in totaal, dus Samsung heeft zeker niet skimped op de specs.
Royole FlexPai

Samsung Galaxy A90 5G

In ieder geval, deze volgt de Xiaomi Mi-Mix 3 5G, een van de eerste 5G smartphones te komen, dat was op dat moment een meer ‘budget’ alternatief voor high-end 5G telefoons.
(Image credit: de Toekomst)

Vivo is een ander merk te zijn begonnen met een 5G telefoon, namelijk de Vivo iQOO Pro 5G, hoewel met name deze is momenteel niet beschikbaar in veel van de wereld, ondanks het feit dat kondigde terug in augustus 2019.
Met de Huawei Mate 30 assortiment, deze telefoons zijn niet op grote schaal beschikbaar in de west, dat is een schande, omdat zij dan waarschijnlijk te onderbieden meest 5G-telefoons, terwijl het aanbieden van fatsoenlijke specs.
Sony Xperia 10

ZTE Axon 10 Pro 5G

Huawei heeft gelanceerd 5G versies van zowel de Huawei Mate 30 en Huawei Mate 30 Pro. Deze zijn het bedrijf de laatste phablet vlaggenschepen op het moment van schrijven en zoals bij de meeste nieuwere Huawei toestellen ze zijn niet makkelijk te krijgen zijn in een groot deel van de wereld.

We weten ook dat Apple vrijwel zeker gebruik van Qualcomm voor 5G modems. Blijkbaar is het gebruik van Intel, maar het bedrijf heeft verlaten plannen voor 5G-modems naar verluidt na het missen van deadlines.
Dit was verwacht release naast 5G-netwerken in het verenigd koninkrijk, maar Huawei Android-problemen zag vertraagd, zoals veel BRITSE netwerken gedaald telefoons van het bedrijf van hun 5G lancering van de dienstroosters. Echter, het is nu beschikbaar op een aantal van de nederlandse netwerken.
We weten dat Nokia van plan is om te lanceren een 5G telefoon in 2020 en dat het is ingesteld om een betaalbare, maar we weten niets anders over de telefoon. Of niet voor bepaalde hoe dan ook, maar de geruchten suggereren dat het kon het land als de Nokia 8.2, en dat het misschien gebruik maken van de mid-range Snapdragon 735 chipset.

Xiaomi Mi 9 Pro

iPhone 11
(Image credit: Xiaomi)

De OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition is de meest premium OnePlus telefoon kunt u kopen op het moment van schrijven – en afhankelijk van waar je je misschien niet in staat om het te kopen, want het is alleen verkrijgbaar op T-Mobile in de VS, en alleen de 4G-versie is beschikbaar in het verenigd koninkrijk.
U kunt kopen van het FlexPai nu, maar het is duur en we hebben gevonden tijdens onze handen op tijd met de telefoon die de software heeft een aantal ernstige poolse voordat we zouden in staat zijn om over na te denken deze aan te bevelen als een levensvatbare dagelijks apparaat.

Xiaomi Mi-Mix 4

De Galaxy S10 5G heeft ook een dual-lens camera aan de voorzijde (gesneden in het scherm, dus er is geen inkeping en minimale bezel), en 256 gb aan opslagruimte.
(Image credit: de Toekomst)

De 5G telefoon gekocht kan worden in bepaalde landen, waaronder de verenigde staten, waar op het moment van het schrijven van dit kan worden geselecteerd voor 9 rechtstreekse of opgehaald op het contract; het verenigd koninkrijk, waar het kan worden besteld op EE; en Australië, waar hij kost AU,729 rechtstreekse of had kunnen worden op een contract met Telstra.
Het is in wezen drie schermen, met een grote 8-inch OLED-display dat kan worden gevouwen in de helft, zodat u met een kleiner scherm op elke zijkant van de handset, een van die 6,6 centimeter en de andere 6.4.
Huawei Mate X

Vivo iQOO Pro 5G

Als met telefoons van Xiaomi dit moet undercut de meeste grote-naam-handsets, maar het is ook moeilijker te krijgen zijn.
(Image credit: Vivo)

Motorola was de eerste in de wereld te verkopen 5G telefoon. Goed, een beetje toch, wat het verkocht was de Moto Z3 (een 4G telefoon van 2018) gecombineerd met een 5G Moto Mod, die voegt 5G-verbinding met de telefoon.
Black Shark
LG V50 ThinQ

Geruchten 5G telefoons

ZTE gebruikt MWC 2019 te kondigen 5G telefoon, in het bijzonder de ZTE Axon 10 Pro 5G.

iPhone 12

De Samsung Galaxy A90 heeft veel gemeen met andere Galaxy-telefoons, met mid-range specs en functies, en het is voor mensen die willen 5G, maar hoeft niet een super-smartphone.

OnePlus 7 Pro 5G
De standaard Stuurman 30 5G heeft een meer conventioneel design en de drie achterste camera ‘ s, maar een grotere 6.62-inch met een 1080 x 2340 scherm, en dezelfde chipset.
Dat betekent dat de OnePlus 7 Pro 5G heeft een gebogen all-scherm AMOLED-display, een roman pop-up selfie camera, Snapdragon 855-chipset, en 90 hz verversingsfrequentie. Het zal u terug wel een beetje ook – maar niet meer dan veel 4G-vlaggenschepen.
Samsung heeft nu ook gestart met de Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G, komen op ,299 / £1,099 met 256 gb opslag. Die versie is niet beschikbaar in Australië, maar voor ,399 / £1,199 / AU,999 u kunt voor de 512 GB versie.

Black Shark

Vanaf December 2019, het laatste nieuws op dat front is dat Apple zou de lancering van vier iPhone-12 modellen in 2020, alle van die ondersteuning 5G (of in ieder geval komen in 5G versies) volgens de geruchten.

High-end specs dan, als er niets opmerkelijks. Een Xiaomi telefoon maar het komt het meest 5G handsets. Echter, het is onwaarschijnlijk om te worden uitgebracht in de VS en is op dit moment niet beschikbaar in het verenigd koninkrijk, hetzij – al is direct beschikbaar om te importeren.

Sony

Dat betekent dat het een telefoon met een enorme 7.2-inch scherm en triple-lens camera setup, maar het is ingesteld om een kleinere capaciteit van de batterij met 4200 mAh. Dat is nog steeds een grote power-pack, maar het hoeft niet te vergelijken met de 4G-telefoon 5000 mAh.

Samsung lanceert de Samsung Galaxy A90 5G op de IFA in 2019, om te zitten als de meest betaalbare 5G telefoon.

Nokia

Nokia
(Image credit: de Toekomst)

De twee toestellen hebben beide een 6.57-inch met een 1080 x 2400 scherm, een triple-lens de camera aan de achterkant, een dual-lens punch-hole camera aan de voorzijde, en een snelle Kirin 990-chipset, met de Eer Bekijk 30 Pro verdienen zijn naam door meer RAM-geheugen (8GB) en een meer premium assortiment van camera ‘ s.

Royole FlexPai

5G naast dit is het zelfde als standaard voor de Galaxy Note 10 Plus, wat betekent dat je 6,8-inch 1440 x 3040-scherm, vier achterkant camera ‘ s, een top-end Exynos 9825 of Snapdragon 855 chipset, 12GB RAM, en de Samsung S Pen stylus, om de meeste van al die ruimte.

Sony heeft bevestigd dat het maken van een 5G telefoon, maar alleen wanneer de technologie op grotere schaal wordt uitgerold. Het bedrijf heeft niet specifieker zijn dan dat nog.