Kerst-TV heeft nog nooit zo goed uitgezien: deze Samsung 4K TV-deal is slechts € 299

Als u op zoek bent naar een goedkope 4K TV zien die u door alle de Kerst-tv in indrukwekkende ultra high definition deze winter, hebben we de Samsung deal voor je. Voor slechts £299 kunt u de pick-up van de 43-inch Samsung 4K-TV compleet met HDR10+ en een reeks slimme functies om uw films glans.

Deze televisies zijn een favoriet onder wie op zoek is naar een goedkopere 4K TV die zal zorgen voor een up-to-date display terwijl de bank de balans intact. Ze zijn eenvoudig en makkelijk te gebruiken, en kan ook worden bestuurd door middel van Alexa en Google-Assistent. Meer nog, op de TV kunt aansluiten eenvoudig om een smart speaker en je kunt zelfs de cast van uw mobiele apparaat rechtstreeks op het scherm, zonder de noodzaak voor stap extra ‘ s.

Deze Samsung 4K-TV heeft een bereik van streaming services, van alle favorieten die je zou verwachten, alle de weg naar een indrukwekkende integratie met de Apple TV app en de Universele Gids functie die kleermakers aanbevelingen rechtstreeks aan u. Deze goedkope 4K TV-deal is een fantastische besparing af van zijn gebruikelijke £379 prijskaartje, maar als je op zoek bent naar iets wat groter is, kunt u de pick-up van de 50-inch versie voor £349 of de 65-inch model voor slechts £579. Deze besparingen zijn een geweldige kans om te upgraden van uw woonkamer net op tijd om te ontspannen in de voorkant van een aantal grote Kerst-TV.

De beste Samsung 4K TV aanbiedingen

Samsung UE43 RU7020 43-inch 4K UHD TV | £379 £299 bij Currys
Deze populaire 43-inch 4K-TV is minder dan £300 bij Currys deze week, maar biedt de eigenschappen en de resolutie meestal gezien op een veel hoger prijskaartje. Als u op zoek bent naar een geweldige nieuwe weergave te maken van de meeste van de komende Kerst-TV, dit is een van de beste deals vindt u vandaag de dag. U kunt ook pick-up van de 50-inch versie voor £349 en de 65-inch model voor £579.
Bekijk De Deal

Nog steeds op zoek naar dat perfecte 4K TV prijs? We hebben verzameld de beste aanbiedingen bespaart u geld deze winter. Terwijl u daar bent, wilt u wellicht ook om te controleren deze Amazon Fire Stick aanbiedingen om nog meer streaming kanalen aan uw TV. Als je echt wilt om de boot te duwen uit deze Kerst, je kon een kijkje nemen op deze prachtige OLED-TV deals.