De Realme Toppen Lucht zal de ondersteuning voor draadloos opladen


Realme verkoopt momenteel geen draadloze laders of telefoons die dat ondersteunen. Misschien is dat zou kunnen veranderen als we eenmaal de Toppen Lucht uit, het creëren van een product ecosysteem. Draadloos opladen is eerder al een luxe en was niet bijzonder goedkoop. Realme in deze ruimte kon kruid dingen.
Een nieuw rapport van GSMArena zegt dat de Realme Toppen Lucht zal ook ondersteuning voor draadloos opladen out-of-the-box, zonder de noodzaak van een bijzonder geval (in tegenstelling tot de AirPods Pro). Vast laden via USB Type-C moet blijven.

Niet veel is bekend over de Realme Toppen Lucht, met dien verstande dat zij onbeschaamd vergelijkbaar met Apple AirPods en het geval. Kleur opties zijn Zwart, Wit en Geel. Aan de binnenkant, zij zullen uitgerust worden met 12mm bass boost stuurprogramma ‘ s en naadloze connectiviteit met Realme apparaten.
(Image credit: GSMArena)

De Realme Toppen Lucht zal worden onthuld op 17 December en is naar verwachting geprijsd bij Rs 4,999.