Dit is de goedkoopste 50-inch 4K-monitoren in het rond, en het kost minder dan $200

4K-schermen zijn te genieten van een piek in populariteit, in combinatie met lage prijzen, maar de Scepter U515CV-U breekt een nieuw terrein met een verkoopprijs van 9.99 bij Walmart, een daling van 9.99.
De twee speakers leveren 10W elke en Scepter beweert dat dit 4K-display en heeft een dynamische contrastverhouding van 15.000:1. Oh en laten we niet vergeten dat de VESA-mount aan de achterzijde die u zal toestaan om het te bevestigen op een muur.
Gezien de prijs, u zult niet verbaasd zijn om te zien dat dit een LED-televisie met maar drie HDMI-aansluitingen, één HDMI ondersteunt 2.0 voor 4K-resolutie op 60Hz. Het biedt ondersteuning voor MHL-connectiviteit plus component/composiet-poort, een 3,5 mm audio-aansluiting, een optische uitgang en een USB-poort.

Cut-prijs

Moet een betaalbare groot formaat display? Een enkel scherm vervanging van de bestaande full HD op een financiële trading desk? Of zelfs een visuele weergave-eenheid voor een kleine business CCTV installatie – alles wat je moet weten is dat dit een koopje kelder, goedkope-als-chips TV die naadloos transformeren naar een monitor.
Voor degenen die niet bekend zijn met het merk, de in Californië woonachtige Scepter is een van de grootste TV-verkopers in de VS, voor de wil van Vizio en TCL.
Dit is een 50-inch behemoth en door onze berekening wordt één met de goedkoopste per inch prijs die we hebben gezien. Verwacht niet dat het sorteren van de kleurweergave en de trouw of de intelligente functies van de duurdere modellen, want er is geen HDR hier.