Gelekt van de Huawei P40 Pro renderen toont significante camera bump

Nu, een render is geland op de Chinese gadget reviews site GizChina dat beweert te bieden voor onze eerste echte blik op de Huawei P40 Pro – zelfs als het slechts een zijdelings uitzicht op de handset.
De tweet vermeld dat de Huawei P40 Pro zou hebben dezelfde Waterval OLED-display dat werd aanbevolen dit jaar op het Huawei Mate 30 Pro, en we kunnen duidelijk zien dat de boven renderen toont een telefoon met precies dat soort van gebogen scherm.

An alleged render of Huawei's P40 Pro
(Image credit: GizChina)

We zien ook een vrij aanzienlijke camera stoten op de hoorn, waardoor wij denken dat het dragen van een Leica-Penta Camera zoals vermeld in Chaudhary de specs lijst. In het bijzonder, een Sony IMX686 1/1.7 inch met OIS, samen met een 20MP ultra wide camera, 12 MP (Periscoop) teleobjectief, macro camera en ToF-sensor.