Krijg een PS4 Pro bundel met Spider-Man voor $279 in deze vakantie deal

Dat zijn we nu aan het eind van een generatie, het is een vrij goede tijd is om een grote prijs op de superieure PS4 Pro. Deze console kunt u spelletjes spelen in 4K, en zelfs als je alleen games in 1080p, het laat je activeren hogere framerate modi in games als Jedi: Gevallen Orde en de God van de Oorlog voor een ervaring die dichter bij het spelen van een PC-spel.

Nu op eBay, kunt u voor de PS4 Pro en de uitstekende Spider-Man voor $279.99. Dat is een fantastische deal voor de perfecte beginners bundel op de PS4. Spider-Man is de soort filmisch, easy-to-play-open wereld ervaring die kon het eerste spel zijn dat iemand speelt en houdt. Hier is de deal:

PS4 Pro 1TB met Spider-Man: GOTY Edition: $484.99 $279.99 op eBay
De volledige versie van Spider-Man op PS4 met de upgrade PS4 op eBay. Ze verkocht meer dan 3000 al, hoewel, dus je zou willen om snel te zijn als deze deal bij u past. Bekijk De Deal

Bekijk onze PS4 Pro aanbiedingen pagina voor meer grote prijzen in de dagen in de aanloop naar de feestdagen. We zien misschien meer de prijs daalt op de console vóór het einde van het jaar, maar sinds deze deal heeft verkocht meer dan 3000 eenheden op het moment van schrijven, het betekent waarschijnlijk dat de prijzen hier is de resonantie sterk.

Het is de moeite waard te zeggen dat dit bijzonder PS4 komt met Spider-Man de GOTY editie, waarin alle extra downloadbare content. In andere woorden, je bent het verkrijgen van de volledige versie van het spel, evenals een leuke nieuwe console te genieten van het op.