HTC Vive aanbiedingen: Pro Starter Kit hits laagste prijs ooit in een prachtig verkoop

Als je winkelen voor een HTC-Vive deal onlangs, weet je dat je de $1,099 Pro prijskaartje goed. Dat alles verandert vandaag met deze prijsverlaging voor het nemen van de Pro starter kit tot slechts $799 voor de seizoensgebonden verkoop – dat is de goedkoopste die we hebben gezien de kit nog, het maken van high-end virtuele werkelijkheid mogelijk voor veel meer.

De HTC Vive heeft men lang beschouwd als het hoogtepunt van de krachtige virtuele realiteit, met een elite set van specificaties en het prijskaartje. Of u nu op zoek bent naar de gamer-georiënteerde versie of de meer krachtige Pro-model, je weet dat je mee naar huis nemen van de cutting edge in VR-ontwikkeling. De hoge-resolutie headset beschikt over een AMOLED-schermen verrijkt met 3D-ruimtelijke audio dat een relatie aangaat met actieve ruisonderdrukking wanneer je op VR, maar kunnen clip terug naar je omgeving wanneer dat nodig is.

De headset zelf is ook ontwikkeld om met een bovengemiddelde comfort, met een gelijkmatig verdeeld gewicht en een uitgebalanceerd zwaartepunt evenals gezicht demping. Dankzij SteamVR tracking, het Pro-model is in staat om de grootte van de kamer-schaal ervaringen met headset en controller tracking werken samen aan de productie van een 360-graden speelruimte.

Naast de Pro, we zien ook een $100 korting op de meer conservatief geconfigureerd HTC Vive Kosmos headset. De goedkopere versie heeft een minder indrukwekkende specificaties, maar nog steeds een high-end virtuele realiteit te ervaren.

Deze HTC Vive deal bespaart u een verbazingwekkende $300 op de high-end set, waardoor het nu de beste tijd om de sprong naar de virtuele werkelijkheid. Inbegrepen in de hoofdtelefoon zijn twee controllers, twee basisstations, een link-box, en de Vive Pro headset, alsmede een periode van zes maanden VIVEPORT Infinity lidmaatschap. Zorg ervoor dat uw PC voldoet aan de minimale eisen, zoals een standaard GTX 1050 grafische kaart wordt niet de cut.

De beste HTC Vive aanbiedingen

HTC Vive Pro starter kit | $1,099.99 $799 bij Walmart
Dit uitstekende prijs laten vallen op de HTC Vive Pro starter kit brengt alles wat je nodig hebt voor een high-end virtual reality gaming samen in een bundel. Zorg ervoor dat u hebt het minimale PC specs uit te voeren. Bekijk De Deal

HTC Vive Kosmos | $699.99 $599 in Walmart
Deze HTC Vive deal is $200 goedkoper dan de Pro starter kit en biedt een iets meer conservatieve instelling. Je krijgt LCD-schermen plaats van AMOLED, met een meer gestript set van specificaties in. Dat gezegd, dit is nog steeds een high-end virtuele werkelijkheid met een grote prijskaartje van deze week. Plus, je krijgt zes maanden van Viveport Infinity ter waarde van $80 om de besparingen aan het rollen. Je zult nog steeds nodig om te controleren heb je een PC die dit aankan hoor.
Bekijk De Deal

Als u niet over de gaming-PC voor het uitvoeren van de HTC Vive, zult u blij zijn te weten dat we zien steeds meer goedkope gaming laptop aanbiedingen die het aanbod van de specificaties die nodig zijn. Als u nog steeds geprijsd, u kunt altijd onze beste Oculus Rift deals te vinden van de headset voor u. Als je een PS4-speler, deze PlayStation VR prijzen kunnen meer uitnodigend.