Huawei P30-Pro in de nieuwe geherdefinieerd esthetiek en elegant Horloge GT 42mm met randloze scherm zijn komst naar de verenigde arabische emiraten, en ze zijn zo glad als ze functioneel zijn

De Mystic Blue de zachte blues doen denken aan de weerspiegeling van de lucht op de zee, terwijl de elegante roze en paars tinten van Misty Lavendel streven naar een zonsondergang snavel geïnspireerde look. Beide kleuren zijn sport een tweekleurig ontwerp op de achterzijde, waarin rekening is gehouden met glossy en matte afwerkingen maken van een visueel aantrekkelijke esthetische en voorkomt ook dat de vingerafdruk vlekken alsmede vermindert het risico van verbrijzelen.

De P30-Pro is momenteel verkrijgbaar in vijf opvallende kleuren en Huawei ‘ s op zoek naar zichzelf weer uit elkaar door het toevoegen van twee meer om de kleur spectrum, Mystic Blue en Misty Lavendel. Geïnspireerd door de natuur, deze nieuwe tinten brengen een gevoel van de natuur voor het toevoegen van nog meer een beroep op de P30-Pro ‘ s esthetische.
(Image credit: Huawei)

Het vlaggenschip kampioen HUAWEI P30-Pro, dat is nog steeds een van de beste keuze van de Flagship smartphone met een geweldige camera, is het krijgen van twee opvallende nieuwe kleuren toe te voegen aan haar prachtige gezin. Naast de lancering van de nieuwe editie P30-Pro is Huawei ‘ s nieuwste stijlvolle draagbare, de HUAWEI Kijken GT 2 42mm. Samen, deze slanke apparaten maken de perfecte combinatie voor mensen die willen dat hun tech te zijn dapper.
Maar looks en stijl opzij, de HUAWEI P30-Pro heeft veel te bieden. Het packs een krachtige hardware, de Leica quad camera-instellingen en een premium user experience daarmee een voorsprong op andere vlaggenschepen. Onder de motorkap van de P30-Pro sport Huawei ‘ s nieuwste Kirin 980 chipset en maar liefst 8 gb RAM-geheugen wat betekent dat multi-tasking is een briesje en het zal blaze door de meest veeleisende apps. En het wordt geleverd met al uw favoriete Google-apps en Google Mobile Services (GMS) pre-geïnstalleerd.
Natuurlijk, de belangrijkste hoogtepunt van Huawei ‘ s P-serie is de camera en de P30-Pro huizen de beste Huawei heeft te bieden. Het kwartet van Leica co-engineering van camera ‘ s op de P30-Pro is zeer krachtig en veelzijdig. Het omvat een grote 40MP super-sensing lens die in staat is prachtige nacht fotografie en videografie, evenals een 20 megapixel super groothoek lens, een 8 megapixel super zoom lens en een ToF lens. Ook aan boord is een mind-bending 50x zoom-functie, dual-view die u toelaat om het vastleggen van dezelfde scène met twee verschillende lenzen en een top-of-the-line TOF sensor zorgt artistieke bokeh effect in zowel de foto ‘s en video’ s. Lage licht-mogelijkheden van de camera ‘ s uit te brengen het beste van u in de nacht. Een nacht modus selfie, met behulp van een hoge beeld-sensing portret algoritme op te fleuren en te verfraaien gezichten in de nacht. Op hetzelfde moment, het verlaagt de helderheid van de lichtbron op de achtergrond en verbetert het detail van de donkere ruimte zonder dat de achtergrond hoogtepunt aan het bereiken van een natuurlijke, drie-dimensionale, verfijnde selfie in de nacht. De nieuwe AI aangedreven Huawei Vlog kunt u het maken van prachtige vlogs met pakkende muziek en effecten. Met een enkele tik kunt u sluit uw telefoon aan op uw PC via NFC en controle van beide apparaten op hetzelfde moment.
(Image credit: Huawei)De nieuwe P30-Pro is ook ingesteld op het ontvangen van de langverwachte EMUI10 update brengt een overvloed van prestaties verhoogt en slick UI vernieuwen waarmee u met behulp van uw Huawei telefoon leuker dan ooit*. Dit geldt ook voor de nieuwe multi-scherm samenwerking** functies die zorgt voor een naadloze samenwerking tussen uw telefoon en PC. Met een enkele tik kunt u sluit uw telefoon aan op uw PC via NFC, stream het scherm van uw telefoon op de PC en controle van beide apparaten op hetzelfde moment. Een perfecte combinatie voor de visueel vernieuwd P30-Pro is Huawei ‘ s nieuwste draagbare het Horloge GT 2 42mm. Het is een merkbare upgrade van vorig jaar model, en is een uitstekende keuze voor iedereen op zoek naar een uitgebreide, draagbare biedt zowel een aangename esthetische en tal van functies. De nieuwste Horloge GT 2 42mm is een van de meer visueel aantrekkelijke smartwatches op de markt. Het sport-een slanke all-round levendige ronde OLED-display, het meten van 1,2 cm, verpakt in een alles-in-één 3D glass-scherm dat zorgt voor dit gevoel van een bredere, tomeloze display. Afgezien van de sterk design van het Horloge GT 2 42mm levert een uitstekende levensduur van de batterij staat duurt een week op een enkele lading. Het brengt ook nieuwe functies naar de tafel, die worden aangedreven door Huawei ‘ s eerste draagbare, chipset, de Kirin A1. De chipset maakt gebruik van Huawei ‘ s eigen bodem LiteOS en biedt uitgebreide fitness kan bijhouden voor verschillende activiteiten. Het spreken van de fitness, het Horloge GT 2 42mm heeft een uitgebreide monitoring van gezondheid en management mogelijkheden gebakken-in. Er is een continue 24/7 intelligente hartslagmeter aan boord, stress tracking en gedetailleerde slaap tracking met slaap-cyclus grafieken geeft u een diepgaand inzicht in uw slaappatroon. *EMUI 10 beschikbaar met de update**Alleen beschikbaar op bepaalde HUAWEI telefoons en HUAWEI Matebooks alleen.

(Image credit: Huawei)Als het gaat om de oefening, de HUAWEI Kijken GT 2 42mm is een geweldige metgezel om mee te nemen op een training. Wanneer je beweegt, zal het horloge automatisch detecteren van een training en start met het bijhouden van de activiteiten. Het horloge ondersteunt 15 sport-modi, inclusief indoor-en outdoor training, evenals het zwembad en de gemeenschappelijke workouts op de fitnessapparaten. U zult in staat zijn om pre-order de nieuwe HUAWEI P30-Pro in Mystic Blue en Misty Lavendel vanaf 15 December voor AED 2,299 en de HUAWEI Kijken GT 2 42mm voor AED749 vanaf 12 December. Beide producten zullen op de planken op 19 December en zal beschikbaar zijn op Huawei Ervaring winkels en selecteer retailers in de verenigde arabische emiraten.