PUBG Mobiele 0.16.0 update zorgt voor een huiveringwekkende terrein met Winter Festival

PUBG Mobiele 0.16.0 update uit te rollen aan gebruikers over de hele wereld met twee nieuwe classic-modus functies en een nieuwe RageGear EvoGround modus. Tencent is begonnen met het zaaien van de update van 11 December en servers niet worden afgesloten voor onderhoud. De update is 0,67 GB in grootte, zowel voor Android-en iOS-gebruikers.

Echter, de ontwikkelaars raden de spelers aan de update van het spel zodra deze beschikbaar is zoals de matchmaking niet laat spelers die op twee verschillende versies van de gameplay samen. Bovendien zijn alle gebruikers die de update PUBG Mobiele vóór 17 December zijn recht op het ontvangen van 50 Zilveren munten, het verslag jaar 2.888 Battle Points (BP), en een 3-daagse Winter Jurk.

PUBG Mobiele 0.16.0: RageGear EvoGround Modus

(Image credit: PUBG Mobiel)

Met de nieuwe 0.16.0 update, PUBG Mobiele krijgt een nieuwe EvoGround mode– RageGear waar de spelers hebben om te vernietigen vijandelijke voertuigen om de ronde te winnen. In deze modus zullen de spelers wel willekeurig als stuurprogramma ‘ s of shooters in twee teams. Een Gatling, Shotgun, en RPG zijn gemonteerd op voertuigen, en zelfs de chauffeur kan het vuur van de wapens tijdens het rijden.