Ring van de Deurbel deal bij Amazon: bespaar $70 op de Ring 2 en ontvang een $10 Echo laten een 5

Amazon ‘ s ’12 Dagen van Deals sale is aan de gang, en het is een fantastische kans om de score van de besparing op de best verkochte cadeau-ideeën, zoals de Ring van de Deurbel. Amazon ‘ s Ring Deurbel deal is inclusief een $70, – korting op de Ring 2 en de Echo laten Zien 5 voor slechts $10. Dat is een totale besparing van € 130 voor deze gebundeld smart home deal.

De Ring van de Deurbel 2 u toestaat om uw huis van overal met meldingen die worden verzonden naar uw smartphone, tablet of laptop. De Ring zal alerts sturen zodra beweging wordt waargenomen of wanneer een bezoeker een druk op de deurbel. De deurbel is voorzien van twee-weg spreek uit zodat u kunt horen en spreken met de bezoekers. De Ring is voorzien van een handige uitneembare accu en wordt geleverd met twee verwisselbare frontjes, zodat u kunt overeenkomen met uw veiligheid met uw huis.

De Ring 2 werken met Amazon Alexa en waarschuwingen sturen aan Echo-Apparaten zodat u kunt horen en spreken bezoekers volledig hands-free. Een Echo laten een 5 momenteel te koop voor $59.99, dus deze bundel gaan, je bespaart $70 op de Ring 2 met een gezamenlijke besparing van $130 als u de Echo laten Zien 5.

Ring Video Deurbel 2 en de Echo laten Zien 5: $288.99 139 dollar bij Amazon
Bespaar 70 euro op de best-selling Ring Video Deurbel 2 en krijgen de Echo laten Zien 5 voor slechts $10. U kunt uw Alexa ingeschakeld Ring deurbel met uw Echo-Apparaat, zodat u kunt zien en spreken bezoekers volledig hands-free.
Bekijk De Deal

Shop meer Ring heeft met onze beste Ring van de Deurbel aanbiedingen pagina houden wij altijd is bijgewerkt met de meest recente prijzen en omzet.

U kunt ook onze roundup van de beste goedkope Amazon Echo-prijzen, aanbiedingen en sales voor Alexa.

Als je niet in de VS, zie je vandaag de dag de beste deals op de Ring Video Deurbel waar u hieronder.