Bespaar $220 met deze ongelooflijk noise-cancelling hoofdtelefoon deal – JBL Everest Elite voor $80

We hebben nog niet gezien dat deze JBL Everest Elite 750NC hoofdtelefoon ga voor ergens in de buurt van het prijskaartje van deze week is de noise-cancelling hoofdtelefoon deal. Vandaag de dag, je zou kunnen besparen, bij de meeste, $130 op de premium hoofdtelefoon. Maar vandaag is een speciale dag. U kunt grijpen deze JBL noise-cancelling hoofdtelefoon deal voor slechts $80 bij Walmart nu, een enorme besparing van $220.

Je krijgt een set van geweldige noise-cancelling hoofdtelefoons voor een fractie van de prijs – een 20-uur levensduur van de batterij en ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking. De kwaliteit van het geluid is zo krachtig als je zou verwachten van JBL, met een vol bass en de fantastische akoestiek van het werk te concurreren met andere concurrenten in deze gebruikelijke $300 prijsklasse.

Als u op zoek bent naar een noise-cancelling hoofdtelefoon-deal is dit seizoen, moet u check out deze fantastische opslaan voordat het loopt uit. Het betalen van $80 voor deze hoogwaardige hoofdtelefoon is een opvallende deal en dat zal zeker niet blijven voor lang.

De huidige top JBL Everest Elite noise-cancelling headphone aanbiedingen

JBL Everest Elite 750NC | $299.95 $79.99 bij Walmart
Dit is een fantastische besparen op een reeks van hoge-kwaliteit JBL noise-cancelling hoofdtelefoons. Je neemt thuis de klassieke JBL-bas met een echo-cancelling microfoon en draadloze ruisonderdrukking op te starten. Met een 20-uur batterij leven en comfortabele, draagbare shell zijn ze perfect voor op reis of woon-werkverkeer voor een geweldige prijs.
Bekijk De Deal

Als u op zoek bent naar een andere set van koppen, waarom niet controleren onze beste noise-cancelling hoofdtelefoon verkoop van de week? Of als je een iPhone gebruiker bent u misschien geïnteresseerd in deze grote AirPods prijzen. Ook hebben We got you covered voor de beste Beats aanbiedingen als u op zoek bent naar iets met meer macht dan de Apple oordopjes.