De beste gratis screen capture software 2019: de gemakkelijke manier om het scherm grijpt

Wanneer u het nodig om te grijpen en het beeld van wat u op uw scherm er is geen behoefte aan het gebruik van dure gereedschappen wanneer er sprake is gratis screen capture software dat het werk perfect. Op het meest elementaire einde van de schaal, je kon gewoon op de Print Screen knop plak de inhoud van je klembord naar uw favoriete afbeelding editor, maar er is genoeg gratis screen capture software dat geeft u een groot deel van de controle over je screenshots.

Of u op zoek bent om alles vast te leggen kunt u zien op uw scherm, op slechts een gedeelte van het, of wilt u om te grijpen nog steeds van hard-to-capture plaatsen zoals in games, is er een tool die er voor je, er is zelfs een direct ingebouwd in Windows, die je misschien niet kent.