Dit Echo-Stip deal is terug bij Amazon voor slechts $0.99

Het is officieel twee weken tot de Kerst, en om dat te vieren Amazon heeft liet een ongelofelijke deal op de Echo-Stip. Voor een beperkte tijd, Minister-leden kunnen voor de 3e generatie Echo-Stip voor slechts $0.99 wanneer u zich aanmeldt voor één maand van Amazon Music Unlimited voor € 8.98. Als je niet een Prime-Lid, kunt u nog een addertje onder het gras van deze deal voor slechts $2 meer.

De 3e generatie Echo-Stip is een smart speaker die werkt met Amazon Alexa om muziek af te spelen, vragen te beantwoorden, check het weer en meer met alleen je stem.

Amazon Muziek is een abonnement streaming-dienst die vergelijkbaar is met Spotify en Apple Muziek. De onbeperkte service geeft u toegang tot miljoenen nummers en duizenden van afspeellijsten en stations.

Deze bundel deal maakt een fantastische paren, want je kunt vragen Alexa streamen Amazon Muziek van de Echo-Stip. Een Echo-Stip kost normaal $49.99 (momenteel te koop voor $24.99) dus met deze bundel deal bespaart u $25 en aan de smart speaker op een-record-lage prijs.

Dit aanbod is voor nieuwe abonnees, en u zult automatisch worden vernieuwd na een maand, dus zorg ervoor dat voor het instellen van een herinnering als u wilt annuleren.

Echo-Stip (3e Gen) Smart Speaker: $49.99 $8.98 bij Amazon
Voor een beperkte tijd, kunt u het Echo-Stip voor slechts $0.99 wanneer u zich aanmeldt voor één maand van Amazon Music Unlimited voor $10.98 ($8.98 voor Prime-leden). Het aanbod is voor nieuwe abonnees en uw service automatisch verder op het maandelijkse prijs van $9,99 en $7.99 voor Prime-leden.
Bekijk De Deal

Je ziet meer van de beste goedkope Amazon Echo prijzen en aanbiedingen die er momenteel beschikbaar zijn.

U kunt ook winkelen meer smart home biedt met onze lijst van de beste goedkope slimme huishoudelijke apparaten en gadget aanbiedingen.