Uw breedband-aanbiedingen gesorteerd voor Kerst met deze toonaangevende biedt

TalkTalk Supersnelle Glasvezel Breedband | 18 maanden | Avg snelheden 38Mb | Line rental incl. | GRATIS activering | £22.95 per maand
Tenzij je een Vodafone klant (zie hieronder), dan is dit de beste waarde vezels plan. Er is niets om vooraf te betalen, de maandelijkse rekeningen van slechts € 22.95 en, belangrijker nog, de snelheden van gemiddeld 38Mb. Als je gewoon wilt een betrouwbare snelheid tegen een goede prijs, dit is waar het te vinden.
Bekijk De Deal
Kerst, zoals we allemaal weten, is een tijd om de spullen zo veel familieleden in uw huis als menselijkerwijs mogelijk is. Maar als u weet dat uw internet plan is om te komen tot een snel einde al snel, aan het sorteren voor de verre nabestaanden met het seizoen groeten en ongewenste presenteert een must.
Virgin Media Big Bundle | 12 maanden | 54Mb avg speed | Weekend bellen | £35 set-up | £33 per maand
Als je kunt krijgen Maagd waar je woont (en het is een grote als) dan is het moeilijk om het verleden te kijken deze briljante breedband deal. Voor slechts € 33, – per maand krijgt u een…diep adem iedereen…54Mb kabel breedband, Mixit TV-bundel met meer dan 110 kanalen, apps voor iPlayer, Netflix en YouTube, een Maagd TV TiVO box voor het opnemen en pauzeren van live TV, inclusief het weekend bellen naar verenigd koninkrijk vaste en Virgin Mobile.
Bekijk De Deal


1. Waar glasvezel snelheden en betaalbare rekeningen voldoen aan

Gelukkig December is op zoek als een sterke maand voor breedband deals. Of je moet het razendsnelle glasvezel breedband aanbiedingen voor de Kerst TV-streaming, wil de goedkoopste optie die er is, of gewoon een betrouwbare naam weet je, we hebben verzamelde ze allemaal hieronder.
Plusnet Onbeperkt Vezels | 18 maanden | 36Mb gemiddelde snelheid | Gratis bellen naar Plusnet klanten | £22.99 per maand | GRATIS activering | £60 cashback
Geest te vertrouwen op een beetje goede ol’ fashion cashback? Dan is dit breedband deal van Plusnet, zou kunnen worden een van de beste opties in deze lijst. U hoeft niets te betalen vooraf en als u dan rekening met de £60 cashback op top, je effectief betaalt slechts € zijn 19,65 een maand, te laten vallen onder TalkTalk en Vodafone voor de kosten.
Bekijk De Deal

2. In het verenigd koninkrijk goedkoopste breedband-only deal

Onestream Jetstream Vezels Onbeperkt Breedband | 12 maanden | Avg. snelheid 17Mb | Line rental incl. | £9.99 vooraf | £14,99 per maand
Als u op zoek bent naar super goedkope breedband alleen dan is dit de aanbieding voor u. Het is ‘vezel’ in naam hoewel de gemiddelde download-snelheid van 17Mb niet veel meer dan wat ADSL-aanbiedingen. Maar met die opmerkelijke maandelijkse rekeningen, dit is momenteel de goedkoopste VERZENDING breedband-only deal bar none. Een top-besparing.
Bekijk De Deal

3. De beste breedband deal van BT

Vodafone Supersnelle 1 | 18 maanden | 35Mb avg speed | Line rental inc. | GRATIS upfront | £23, – per maand (of € 21 voor een Vodafone telefoon klanten)
Een van de meest betaalbare glasvezel breedband aanbiedingen die er net een verlaging van de prijs. £23 voor glasvezel breedband is één van de beste prijzen rond en het wordt nog beter (£21 per maand beter, in feite) als u uw telefoon met Vodafone, ook.
Bekijk De Deal

4. Er wordt met deze Maagd breedband-en TV-deal

Aanbevolen

5. Een cashback koopje breedband deal

Met de wil van BT, Maagd en TalkTalk, vindt u een optie geen kwestie wat uw wensen zijn. We hebben zelfs ontdekt de underdog breedband aanbiedingen die u misschien nog nooit van hebben gehoord, zoals in het verenigd koninkrijk goedkoopste, Onestream.