Voordelen van een hybride multicloud strategie

Hybride multicloud is een enorme kans die hebben ingrijpende gevolgen voor de sector als geheel. Voor bedrijven, de inzet is hoog. Elk bedrijf is in feite steeds een technologie bedrijf. Informatie technologie heeft gekregen tot het punt waar het bijna onmogelijk is om onderscheid te maken tussen de bedrijfsstrategie en de IT-strategie van een succesvolle organisatie.
Er zijn redenen om te geloven dat hybride multicloud is snel steeds de dominante drijfveer voor verandering in de industrie. Op de lange termijn, bijna 8 op de 10 IT-beleidsmakers voor ogen hun organisatie met behulp van hybride multicloud of zuiver private cloud-omgevingen, met bijna de helft van het bekijken van hybride multicloud als hun oplossing voor de lange termijn.

Over de auteur
Veiligheid is een grote zorg, als goed. In feite, endpoint security is veruit het belangrijkste kenmerk bij het bepalen van een cloud provider, met bijna 6 op de 10 IT-besluitvormers ranking het #1 onder geteste factoren, volgens de gegevens verstrekt door ‘ s Ochtends te Raadplegen. Dit deel verklaart waarom de overgrote meerderheid van de wereld workloads blijven in eigen datacenters.