U kunt kopen een Samsung Galaxy S10 Plus en ontvang een gratis samsung Galaxy Kijk Active 2

Dit is de beste prijs die we ooit hebben gezien voor de Samsung Galaxy S10 Plus, maar het doet te bundelen in een gratis smartwatch – in en een van onze favorieten aan.

Als je een unlocked Samsung Galaxy S10 Plus – de beste telefoon in de wereld op dit moment, volgens TechRadar – rechtstreeks van de producent, voor € 799.99, je krijgt een gratis Samsung Galaxy Kijk Active 2.

Dat is een grote smartwatch dat kwam pas een paar maanden geleden en sport een fitness-design alsmede de GPS-en van alle andere voordelen Tizen software biedt je pols.

De Galaxy S10 Plus is al $200 korting op de ADVIESPRIJS in deze deal, en dat horloge kost ook $279.99 wanneer u koopt de volle prijs. We hebben gezien dat de Galaxy S10 Plus drop zo laag als $699.99 in de afgelopen paar dagen, maar die deal lijkt afgelopen te zijn nu dus dit is de volgende beste ding.

Samsung Galaxy S10 Plus 128GB met gratis smartwatch: $999.99 $799.99 bij Samsung
Dit is niet de laagste prijs die we ooit hebben gezien voor de Samsung Galaxy S10 Plus, maar overweegt u een gratis smartwatch het is nog steeds een geweldige deal voor een unlocked versie van de handset.
Bekijk De Deal

U zult ook een soortgelijke deal voor de Samsung Galaxy S10, maar dit is voor de 512 GB versie van de handset in die kost € 949.99. Don ‘ y zorgen, je krijgt nog steeds een gratis smartwatch met het.

Meer opslagruimte nodig? Probeer eens deze aanbiedingen

Samsung Galaxy S10 Plus 512 GB: usd 1.249 $949.99 bij Amazon
Als u wilt de middelgrote Samsung Galaxy S10 Plus, met veel opslag, maar niet het maximale bedrag, dit is de deal voor je. De telefoon is nu minder dan $1.000, geven je een goede reden om het te kopen, vooral als je nodig hebt een nieuwe smartphone powerhouse.
Bekijk De Deal

Samsung Galaxy S10 Plus 1TB: $1,599.99 $1,299.99 op Amazon
Deze deal netten je een Samsung Galaxy S10 Plus met een enorme capaciteit van 1 tb opslag, meer dan de meeste mensen ooit nodig zal hebben. Zeker, de $300 uit hier niet precies te maken van de telefoon betaalbare nog steeds, maar dit is de beste telefoon van 2019 met de meeste opslagruimte in beslag nemen, dus als je hebt een top-kwaliteit handset dit is het.
Bekijk De Deal

Niet in de VS? Hier zijn de beste Samsung Galaxy S10 Plus de prijzen in uw regio.