Geweldig Apple HomePod deal slashes $100 uit normale prijs

Deze Apple HomePod deal van Best Buy is het aanbieden van Apple ‘ s bijdrage aan de smart speaker markt voor onder de $200 van deze week. We hoeven niet regelmatig zie de HomePod ontvangen fikse kortingen, dus dit kan ook snel gaan. Er is een wereld van verschil tussen deze Apple HomePod en uw standaard Echo luidspreker. Voor starters, de A8 processor zorgt niet alleen voor een uitgebreide feature set, maar ook een geluid van hoge kwaliteit met intelligente functies.

Dit is een smart speaker met meer pit, en op $199 een uitstekende Apple HomePod deal. Apple ‘ s bijdrage aan de markt biedt een sterk verbeterde geluidskwaliteit ten opzichte van haar concurrenten, evenals de ruimtelijke erkenning, zodat de spreker zelf aan te passen de audio aan de grootte van de ruimte en vorm. Er is een belasting van krachtige tech binnen deze luidspreker, die gaat een lange manier om te rechtvaardigen zijn gebruikelijke $300 prijskaartje. Je krijgt een krachtige audio-kwaliteit is hier dat je gewoon niet zien met andere slimme luidsprekers. Er is ook een zes-array microfoons om ervoor te zorgen Siri kan altijd hoor je over de top van uw kamer-het vullen van muziek.

Dit is een Apple luidspreker, echter. Dat betekent dat u alleen in staat aan te haken bij de rest van uw smart home als het Apple Home Kit compatibel. Dat moet geen probleem zijn als je net kitting uit uw smart home, of als je net na een luidspreker met een intelligente verwerking en het Siri-functionaliteit, maar het is iets om voorzichtig te zijn als je heb al een ecosysteem gaat.

Deze Apple HomePod deal is een zeldzame kans om te grijpen uw Siri is ingeschakeld, high-performance luidspreker van Apple voor minder, dus als je hebt een oogje op had, één in de aanloop naar de feestdagen, nu is het tijd om te springen. Het vangen van Apple HomePod deal voor een geweldige dag, maar een besparing van $100 op een is nog beter. De Apple HomePod is momenteel beschikbaar in het Beste Kopen voor $199.

Vandaag de nieuwste Apple HomePod aanbiedingen

Apple HomePod – ruimte-grijs / wit | $299.99 $199.99 bij Best Buy
De HomePod is Apple ‘ s antwoord op de smart luidsprekers van Amazon en Google, maar het brengt veel meer macht aan de partij. Je krijgt een intelligente smart speaker met ruimtelijk inzicht en A8 verwerking voor high-performance audio. Siri is ook schoppen rond daar, met ondersteuning voor een reeks van smart home en virtuele assistent-functies.
Bekijk De Deal

Wij houden van alle de beste Apple HomePod prijzen , zodat u kunt vinden van de beste deal op uw nieuwe smart speaker. Als u geen zin heeft om de uitgaven veel geld op dit moment, waarom niet controleren onze beste Echo-Stip aanbiedingen of onze top picks van de beste Google Nest Mini aanbiedingen.