Bose ‘ s QuietComfort 35 II-koptelefoon geraakt laagste prijs ooit op Amazon

Zoals we hierboven vermeld, dit is de laagste prijs die we hebben gezien voor de Bose QC35 II en een fantastische deal voor een paar van hoge kwaliteit hoofdtelefoon. We weten niet hoe lang Amazon zal de Bose hoofdtelefoon te koop, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.De Bose Quiet Comfort 35 II voorzien van wereld-klasse noise cancellation-technologie met drie verschillende niveaus aan te passen en alle omgevingen. Zoals de naam al impliceert, de lichtgewicht-hoofdtelefoon biedt een comfortabele pasvorm rond het oor met kussen-zoals kussens, die zorgen voor comfort voor de hele dag. De draadloze hoofdtelefoon ook werken met Amazon Alexa en Google-Assistent, zodat u kunt uw muziek, het weer, en meer volledig hands-free.Amazon ‘ s ’12 Dagen van Deals sale is aan de gang, en je kunt het vinden van nieuwe besparingen elke dag op de best verkochte items. De huidige top-deal is de Bose QuietComfort 35 II-Koptelefoon, die zijn te koop voor 9. Dat is een korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de noise-cancelling hoofdtelefoons. Amazon heeft ook de Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700 te koop voor 9.

Bose headphone aanbiedingen:

Toon Meer Aanbiedingen
Shop meer Bose biedt met de beste Bose QuietComfort 35 II prijzen en verkoop en winkel meer van de goedkoopste noise-cancelling headphone aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn.

Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700: 9 en 9 bij Amazon
Komt in het zwart, zilver en wit, deze Bose hoofdtelefoon zijn enkele van de beste noise-cancelling blikjes op de planeet, met een prachtig ontwerp, levendige sound, en ondersteuning voor Google-Assistent en Alexa. Nu met de uit, dit is de goedkoopste die ze ooit geweest is.
Bekijk De Deal

Bose QC35 II: 9.99 9 bij Amazon
Voor een beperkte tijd, Amazon heeft de top-rated Bose V35 II-koptelefoon te koop voor 9. De draadloze hoofdtelefoon biedt twee niveaus van actieve ruisonderdrukking, een 2-microfoon systeem en biedt tot 20 uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal