Dat £59 Amazon Echo deal is terug en op voorraad bij Argos

Tot een paar weken geleden, de Amazone Echo prijs was € 89.99. Toen Amazon met korting de smart speaker voor hun Black Friday verkoop, dat £59.99 prijskaartje was genoeg om hen uit voorraad voor de voorzienbare toekomst. Vandaag, echter, kunt u nog steeds pick-up deze Amazone Echo deal, als Argos prijs vergeleken met veel van de voorraad is nog steeds beschikbaar.
Amazon Echo van de derde generatie | £89.99 £59.99 bij Argos
De nieuwe en verbeterde Amazon Echo biedt krachtig geluid kwaliteit en nieuwe audio-functies brengt uw muziek tot leven met volle Alexa integratie in uw huis. Dit is een fantastische prijs op de 2019 model, met resterende voorraad bij Argos als je het gemist de eerste keer.
Bekijk De Deal
Dit is de derde generatie van de Amazone Echo, een groter systeem dat biedt meer premium luidsprekers kwaliteit dan de Echo-Stip. Terwijl het houdt nog steeds alle Alexa functionaliteit van uw muziek bedienen, smart home, lijsten en agenda ‘ s met uw stem, dit model biedt ook een verbeterde speaker specificaties evenals de mogelijkheid om een paar luidsprekers van elkaar voor stereo en multi-room geluid. Je krijgt krachtige, 360-graden geluid in de laatste 2019 iteratie van de Amazone Echo.

Vandaag de dag is het beste Amazon Echo aanbiedingen

Als u op zoek bent naar meer goedkope Echo prijzen op een bereik van Amazon ‘ s smart home producten, we hebben het wassen van de web voor de laatste aanbiedingen en de verkoop aan bespaart u geld. Of, als u op zoek bent naar een meer Apple smart home, we zien een aantal fantastische Apple HomePod deals gaat op het moment. Als je na de geluidskwaliteit ten opzichte van smarts, wilt u misschien ook bekijk deze goedkope Bose speaker prijzen te koop.

Heb je je oog op deze Amazone Echo deal, maar kreeg niet de kans grijpen om voor de Kerst, zult u blij zijn te vernemen dat Argos is nog steeds de promotie met de voorraad in het hele land. Terwijl Amazon zelf niet in staat zijn om het schip van uw goedkope Amazon Echo tot na de feestdagen, kan je de smart speaker vandaag voor slechts £59.99 bij Argos.