Deze Android-tablet is een derde van de prijs van een iPad Lucht net voor de Kerst

Naast het feit dat een staat tablet, de handtekening functie van de P10 is de meegeleverde Smart Speaker – dock kunt u schuif het apparaat in voor een serieus geluid van een kwartet van full-range Dolby Atmos luidsprekers. Wilt uw media eetbuien spel? Deze tablet-en-dock pakket is voor u.
De Lenovo Smart Tab P10 is een Android tablet met Alexa gebouwd in, en het kan van jou zijn voor een veel goedkopere – 50% korting dankzij deze ongelooflijke deal die het leven voor de feestdagen.
Het Tabblad P10 heeft ongeveer vergelijkbare specs voor de niet-Pro iPads in de wereld, dus we raden het zo lang als je niet al geslagen met iPadOS (de nieuwe iPad-specifieke iOS). Android is misschien niet zo toegesneden op de tablet gebruiken, maar op deze korting, het is de moeite waard de aanpassing.

De helft korting bespaart u 5 op deze tablet – korting ging het steeds beter , terwijl we schreven dit artikel. Dat als een teken dat deze deal kunnen op elk moment wijzigen, dus het addertje onder het gras snel.

Lenovo Smart Tab P10 64GB: 9 175 dollar op Amazon
De Lenovo Smart Tab P10 is 5 u rechts af nu, een absoluut wild korting die klopt de deal in must-have grondgebied voor iedereen die op zoek is naar een goedkoop en toch staat tablet. Let op dit is voor de 64GB versie met 4GB RAM – die op een of andere manier goedkoper dan de 32GB opslag versie nu.Bekijk De Deal