Deze Lego Star Wars aanbiedingen u krijgt een eenvoudige gift van Kerstmis voor goedkope

Als u geweest bent op zoek naar een eenvoudige kerstcadeau voor iemand, deze grote Lego Star Wars deal perfect zal zijn. Voor een beperkte tijd, Amazon heeft verdisconteerd een aantal Star Wars sets van maximaal 20%.
Deze deal is niet van toepassing op alle Lego Star Wars sets, dus als je hebt gewacht voor de Millennium Falcon om goedkoper je uit bent van geluk, maar er zijn verschillende sets uit de komende Stijging van Skywalker, evenals kits van klassieke scènes en meer.
Niet in de VS? Hier zijn een aantal grote Lego Star Wars prijzen in uw regio.
Lego Star Wars: The Rise of Skywalker Pasaana Speeder Chase: .99 .99 bij Amazon
Zeker, dat u (waarschijnlijk) nog niet gezien De Opkomst van Skywalker nog niet, maar je kunt re-enactment het zelf met deze set. Het omvat BB-8, Rey, en een paar van de Eerste Orde soldaten, net als de twee grote voertuigen.
Bekijk De Deal

Lego Star Wars aanbiedingen voor de Kerst geschenken

Lego Star Wars: The Phantom Menace “Anakin’ s Podracer: .99 .99 bij Amazon
Dit is de meest populaire scène uit één van de minst populaire Star Wars-films: voor Anakin ‘ s Podracer, evenals een collectible Luke Skywalker minifiguur, voor 20% uit. Dit is perfect voor mensen die graag de prequel-films, of zelfs alleen in deze scène.
Bekijk De Deal
Lego Star Wars: Revenge of the Sith OP-AP Walker: .99 .99 bij Amazon
Deze kit wordt geleverd met een AP-Walker, evenals een paar clone troopers, een Wookee en een paar droids. Heb je iemand die graag bepalen hun eigen Lego Star Wars-gevechten, het zal de perfecte kit voor hen, en dit 20% korting maakt het een groot geschenk te geven.
Bekijk De Deal
Bekijk de hoogtepunten van de deal hieronder. Als u wilt bladeren van alle aanbiedingen, vind je op de Amazon pagina hier.
Toon Meer Aanbiedingen

Dit zijn alle Lego Star Wars sets die waren een fatsoenlijke prijs toch, maar met deze 20% verlaging van de prijzen, ze zijn perfecte kerstcadeaus te geven.