Houden: een van de beste gaming-Ssd ‘ s is bijna de helft korting op Amazon

SSD-opslag wordt steeds goedkoper, er rijdt nog steeds die komen en absoluut blaast de concurrentie uit het water – en nog steeds kost een arm en een been bij de lancering prijs. Nog een van deze sappige Ssd ‘ s, de WD Black SN750, kan de uwe worden voor bijna de helft uit bij Amazon.

Amazon houdt een verkoop voor deze harde schijf net op tijd voor de feestdagen, het scoren van een 1 TB WD Black SN750 voor slechts € 129, – een maar liefst $120 korting op de catalogusprijs. Als je een PC gamer op zoek naar een zieke opslag-upgrade, dit is 100% van de degene die je nodig hebt om te gaan voor.

WD Black SN750 | 1TB: $249 129 dollar bij Amazon
De WD Black SN750 is zonder twijfel één van de beste Ssd ‘ s op de markt voor PC-gamers, dankzij de jaw-dropping voor de willekeurige lees – /schrijfsnelheden. En nu kunt u een gigantische $120 op deze geweldige game SSD bij Amazon.Bekijk De Deal

Hoewel het niet de snelste SSD die we ooit hebben getest – die eer gaat naar de Samsung 970 Pro – het wordt niet echt warm. Als het gaat om de sequentiële leessnelheid, het raakt 3,459 MB/s, dat is bijna op de Samsung 970 is 3,556 MB/s. Echter, omdat deze SSD is ontworpen met PC-gaming in het achterhoofd, de random read snelheid – die een afspiegeling zijn van hoe het PC-spel laden schermen – het blazen van de Samsung 970 Pro uit het water.

In principe, als je een PC gamer bent, en je wil gewoon de snelste laadtijden, de WD Black SN750 is waarschijnlijk de beste SSD voor u. Het is meestal erg duur rijden, maar deze Vakantie deal maakt het een no-brainer. Dan is nu de tijd om dat te laten SSD upgrade je hebt gewacht.