Ontvang 40% korting op een Nu-TV met Sky Cinema Pass in deze Kerst deal

Denk er aan dat na die zes maanden om zijn, dan betaalt u het standaard £11.99 per maand vergoeding te houden, de toegang tot de Hemel bereik van de films Nu op TV. Maar als je echt moet stream die Hard tijdens deze vakantie periode – en je de DVD in je hok, of iets – dit is een manier om het te doen.
Nu TV met Sky Cinema 6 Maanden Pass: £71.94 £42.99
Bespaar 40% op zes maanden van Nu TV ‘ s Sky Cinema-Pass, die geeft je genoeg blockbusters van nu en vroeger te gemakkelijk vullen van de vakantie seizoen. Het is ook de plek waar je kunt kijken naar die Hard deze Kerst. Bekijk De Deal

Nu TV op wijst dat de Sky Cinema-Pass is het enige contract-vrije manier om te streamen die Hard deze Kerst (cue eindeloze discussies over het wel of niet die Hard is een Kerst film), dus dat is een stimulans aan te melden. Maar Sky Cinema heeft ook een groot aantal andere Kerst-aanbod, zoals Scrooged en Het is een Geweldig Leven, zowel van onze lijst van de beste Kerst films, en niet te vergeten een heleboel andere films, die niets van doen met de feestdagen. Hier is de deal:

Kerst betekent maar één ding: zitten in de voorkant van de televisie met de mensen van wie je houdt (hopelijk) na het eten een vervelend bedrag van gebakken aardappelen, en het kijken naar films in de late uurtjes. Nu TV ‘ s Sky Cinema-Pass, die een hele reeks films in verleden en heden voor streaming on demand, heeft de verlaging van de prijzen in de tijd voor deze vakantie periode. U kunt voor zes maanden van films voor € 42.99, een grote besparing op de gebruikelijke £11.99 per maand prijs.