Bespaar met deze fantastische Microsoft Surface Pro aanbiedingen

Deze Microsoft Surface Pro aanbiedingen bespaart u honderden dollars in deze vroege Kerst verkoop, met modellen in het assortiment van specificaties korting op geweldige prijzen. Wat is meer, veel van deze aanbiedingen bieden de Handtekening Type Cover-toetsenbord inbegrepen in de prijs – een zeldzaamheid bij het winkelen voor goedkope Surface Pro 6 deals.

De Microsoft Surface Pro 6 is een lichtgewicht, twee-in-een laptop met een multi-touch-display en een krachtige quad-core-processors onder de motorkap. De 2018-model beschikt over een indrukwekkende 13-uur batterij leven en 770g – 784g slimline gewicht – perfect voor on-the-go productiviteit met een prachtig ontwerp om trots op te zijn. Het is een perfecte koffie in de winkel metgezel, en of je nu gewoon gebruik van het apparaat voor dagelijks browsen en werken of meer hardcore media editing, er zijn configuraties en prijzen voor alle scenario ‘ s.

Terwijl de Pro 7 en Pro X zijn nu op grote schaal beschikbaar zijn, met de Pro 7 zelfs het zien van zijn eigen kortingen in de VS en in de UK van deze week, deze Surface Pro 6 aanbiedingen bespaart u veel meer geld op een machine die niet onderdoet voor haar jongere broers en zussen in het ontwerp en prestaties. Deze Microsoft Surface Pro-deals aan te bieden veel meer waarde voor je geld dan de prijs op het nieuwste model biedt, waardoor er meer ruimte voor u om te pick-up een aantal uitstekende accessoires, terwijl je er bent.

Nieuwste Microsoft Surface Pro deals ONS

De Microsoft Surface Pro 6 | 8GB RAM, 128GB SSD, i5 | toetsenbord | $1,029 $779 in Uitvoering
Dit is een geweldige deal op een Microsoft Surface Pro 6 met een toetsenbord meegeleverd – bij $159 individueel, met dat accessoire gebundeld met de tablet maakt een groot verschil in deze opslaan. Je krijgt een 128GB SSD, die perfect zal zijn voor licht werk op de gaan als entertainment en opslag van documenten.
Bekijk De Deal

De Microsoft Surface Pro 6 | 8GB RAM, 256GB SSD, i5 | toetsenbord | $1329 kreeg.99 $869 in Uitvoering
Dit 256GB SSD-versie van de Surface Pro 6 biedt een verdubbeling van de opslag voor minder dan $100 meer dan de modellen die hierboven zijn vermeld, en is voorzien van een toetsenbord. Als je op het hek over hoeveel ruimte u nodig hebt, raden wij je aan gaan met dit, want het is een uitstekende Surface Pro 6 deal met die specs. U altijd kiezen voor de $799 versie van Best Buy maar er is geen toetsenbord opgenomen.
Bekijk De Deal

De Microsoft Surface Pro 6 | 8GB RAM, 256GB SSD, i7 | $1,499 $999 bij Best Buy
Deze versie van de 256GB SSD Microsoft Surface Pro 6 deal is voorzien van een i7 processor, een stap omhoog van de i5 modellen eerder vermeld. Je betaalt ongeveer $140 meer voor deze snellere processor, maar als je gaat om te worden uitgevoerd hogere prestaties apps voor het bewerken van media u zou willen overwegen de doorbrengen.
Bekijk De Deal

Nieuwste Microsoft Surface Pro 6 aanbiedingen VERZENDING

De Microsoft Surface Pro 6 | 8GB RAM, 128GB SSD, i5 – zilver | £879 € 699 incl. btw bij Microsoft
Slechts € 699 dit is het goedkoopst zult u vinden een nieuwe Microsoft Surface Pro 6 deal loopt op die specs. 128GB zal gemakkelijk het opslaan van uw entertainment en documenten, en 8GB RAM zie je vliegen door middel van multi-tasking windows. Als u op zoek bent naar iets in het bijzonder zwaar, maar je kan gebruik maken van cloud storage voor de rest van uw bestanden of neem een kijkje op het grotere model hieronder.
Bekijk De Deal

De Microsoft Surface Pro 6 | 8GB RAM, 256GB SSD, i5 | £1,149 £799 bij Currys
Een stap in de opslag, dit 256GB model is slechts € 100 meer dan de helft van de grootte van deze week. Dat is een fantastische prijs voor een bedrag van opslag die u meeneemt langs wat nodig is voor dagelijks browsen en laat je echt vertrouwen op uw nieuwe Surface Pro 6 voor meer zware taken.
Bekijk De Deal

De Microsoft Surface Pro 6 | 8GB RAM, 256GB SSD, i7 | £1,429 £909 bij Microsoft
Selecteer de specificaties hierboven zie je opslaan van Microsoft. Voor rond de £100 over het model hierboven, kunt u een upgrade van de i7 processor, een opmerkelijke stap in de prestaties die de meer veeleisende apps sneller dan de vorige versies. Plus, kunt u het opslaan £520 op dit model bij Microsoft deze week.
Bekijk De Deal

Als u het niet vinden van de configuratie voor u in deze selectie van deals, we hebben veel van de Surface Pro prijzen om uit te kiezen. Als je nieuwsgierig bent over wat Apple te brengen voor de tablet, check out onze beste iPad aanbiedingen hier. We zijn ook het bijhouden van de nieuwste laptop aanbiedingen in het geval u besluit te gaan op een meer conventionele laptop route.