De beste CPU-koelers

Wat is cooler dan cool? Dat klopt, het houden van uw PC onderdelen ijs koud. Voordat je gaat op zoek naar meer spannende onderdelen als de beste grafische kaarten in de soep-up van uw installatie, moet je serieus overwegen het kiezen van de beste CPU-koeler eerste, als je het nodig hebt om te bouwen van de beste gaming PC u kunt. Immers, het houden van uw CPU op een lage temperatuur zal stijgen de prestaties van uw computer, niet te vergeten, de lange levensduur.

De beste CPU-koelers zal komen in elke vorm, grootte en zelfs de prijs in 2019, maar het vinden van de ideale koeler voor uw op te bouwen, is afhankelijk van uw processor, uw budget en uw overklokken eisen. Gelukkig, zelfs als je probeert om wat geld te besparen, kunt u nog steeds een pick-up een van de beste CPU-koelers, zoveel lucht koelers zijn zeer goedkoop deze dagen. Als je hebt het geld, aan de andere kant heb je ook de optie uitgeven aan een high-end vloeistof koeler, waarbij je het koelen prestaties naar het volgende niveau.

Ongeacht wat voor soort van de CPU-koeler die u nodig hebt, wij helpen je met het vinden van de meest ideale. We verzamelden een aantal van de beste CPU-koelers op de markt, met behulp van onze PC-component expertise. En, omdat we hebben getest deze koelers ons, u weet dat deze warmte dissipators zal de moeite waard uw geld. Plus, met onze prijs vergelijking tool, weet je dat je het krijgen van een killer deal elke keer.

Noctua NH-D15

Image Credit: Noctua

1. De Noctua NH-D15

Beste CPU-koeler

Type: Ventilator en koelelement | Compatibiliteit: Intel LGA 775 – LGA 2066; AMD AM2 – AM3+, FM1 – FM2+ | Rotatie frequentie: Maximaal 1500 OMW / min | Geluid volume: 19.20 dbA – 24.60 dbA | Afmetingen (B x D x H): 160 x 150 x 135 mm | Gewicht: 2.91 pond (1.32 kg)

Fluisterstille

Zes jaar garantie van de fabrikant

Te groot voor sommige PC bouwt

De Noctua NH-D15 is een van de beste CPU-koelers kunt u kopen in 2019 simpelweg omdat het werkt net zo goed – zo niet beter – zijn dan wat vloeistof koelers, terwijl de kosten een fractie van de prijs. U misschien niet al te bekend met de Noctua ‘ s naam, als ze relatief klein zijn in de CPU-koeler wereld, maar de business is draait om het ontwerpen van koelers, zodat u weet dat wanneer u koopt een van hun producten, je krijgt een product door mensen die echt weten van hun vak. Op de top van het leveren van een fantastische koelen prestaties, de NH-D15 is bijna stil als goed.

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

(Image credit: Cooler Master)

2. Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

Beter dan ooit

Type: Ventilator en koelelement | Compatibiliteit: Intel LGA 1150 – LGA 2066; AMD AM2 – AM4, FM1 – FM2+ | Rotatie frequentie: 650 – 2,000 RPM | Geluid volume: 8 – 30 dBA | Afmetingen (B x D x H): 120 x 79.6 x 158,8 mm | Gewicht: 1.54 pond (700g)

Verbeterde prestaties

Eenvoudige installatie

Stille ventilator

RGB verlichting gewoon ok

Cooler Master Hyper 212 CPU RGB-koeler is terug met een wraak, en met een strak gun-metaal zwart geborsteld aluminium afwerking op te starten. Het is niet alleen jet black look die upping deze CPU koeler is cool factor – maar het helpt wel wat met dat aluminium bovenplaat en vernikkeld jet zwarte vinnen om de look compleet. Het is ook makkelijk een van de beste CPU-koelers op de markt met zijn gestapeld fin array die ervoor zorgt minste luchtstroom weerstand, vier heatpipes met een Rechtstreeks Contact met de Technologie om beter de strijd aan met de hitte, en een breed toerentalbereik voor de fine-tuning van het koelen prestaties en een geluidsarme werking.

Noctua NH-L9

Image Credit: Noctua

3. De Noctua NH-L9

De beste low-profile CPU-koeler

Type: Ventilator en koelelement | Compatibiliteit: Intel LGA 1156/1155/1151; AMD AM2/AM2+/AM3/FM1/FM2 | Rotatie frequentie: tot 2500 RPM | Geluid volume: 14.8 dbA – 23.6 dbA | Afmetingen (B x D x H): 206 x 184 x 37 mm | Gewicht: 1.03 pond (0,47 kg)

Ultra compact

Zes jaar garantie van de fabrikant

Alleen 92mm ventilator

Noctua is een Oostenrijkse fabrikant dat doet één ding en één ding alleen: het maken van de beste CPU-koelers en ventilators. Wat dit betekent is dat, hoewel de Noctua NH-L9 is klein, het is nog steeds meer dan in staat om krankzinnig te koelen zonder compromissen. Dit is een fantastische koeler voor iedereen met een kleinere bouwen, of zelfs als u een ton van grote componenten, en je niet comfortabel met vloeistof koeling.

Corsair H100i Pro

Image Credit: Corsair

4. De Corsair H100i Pro

Beste CPU-vloeistof-koeler

Type: Liquid cooling system | Compatibiliteit: Intel 2011 – 2066; AMD AM2 – AM4 | Rotatie frequentie: Maximaal 2.400 stuks | Geluid volume: 44dBA | Afmetingen (B x D x H): 315 x 143 x 29 mm | Gewicht: 4.4 pond (1,98 kg)

Waanzinnige prestaties

Krachtige ventilatoren

Krijgt luid

Corsair heeft genoten van een positie aan de top van de vloeistof koeling spel voor een tijdje nu, en de H100i Pro blijft de trend. Niet alleen is dit voor een ding duidelijk vastgebonden in de RGB-verlichting, maar het beschikt ook over een indrukwekkende koelen prestaties, dankzij de Corsair unieke en krachtige ventilatoren, die je kunt besturen door middel van de iCue software. Al deze gecombineerd, en je hebt een van de beste CPU-koelers die niet alleen goed presteert, maar dat is ook volledig aanpasbaar.

Cooler Master MasterLiquid ML240P Mirage

(Image credit: Cooler Master)

5. Cooler Master MasterLiquid ML240P Mirage

Koel en hypnotische

Type: Vloeibare koeling | Compatibiliteit: Intel LGA 775 – LGA 2066; AMD AM2 – AM4, FM1 – FM2+ | Rotatie frequentie: tot 2000 ±10% RPM | Geluid volume: 27dbA | Afmetingen (B x D x H): 277 x 120 x 27 mm | Gewicht: 2.11 pond (1,237 g)

Threadripper ondersteuning

Prachtige RGB verlichting

Prijzig

Met de Cooler Master MasterLiquid ML240P Mirage in uw gaming rig, zult u niet alleen een einde aan het spelen voor uren op eind, zonder zorgen te maken over thermal throttling of oververhitting. Je kan gewoon een uur of zo u geniet van uw CPU, vooral als u één van die glazen raam gevallen, als deze CPU-koeler is inderdaad hypnotiserend mooi. Het is vooral dankzij de transparante pomp-ontwerp waarmee je de waaier spinnen terwijl badend in verschillende RGB-verlichting, zoals een kleurrijke wiel op een funhouse. Performance-wise, het verdient zeker een plekje in onze beste CPU-koelers lijst met de PPS+ glasvezel behuizing en de tuit die zorgt voor warmte en vloeistof weerstand, EPDM rubberen O-Ring die helpt bij het elimineren van vloeistof-uitstoot, en een lage weerstand radiator dat een stijging van het debiet, de warmte-uitwisseling efficiëntie en rendement.

NZXT Kraken X72

Image Credit: NZXT

6. NZXT Kraken X72

Beste high-performance CPU Vloeistof Koeler

Type: Liquid cooling system | Compatibiliteit: Intel 1151 – 2066; AMD TR4, AM2 – AM4, FM1-FM2+ | Rotatie frequentie: Up-to-2,800 | Geluid volume: 21-36dBA | Afmetingen (B x D x H): 294 x 120 x 27 mm | Gewicht: 2.84 pond (1.28 kg)

Grote prestaties

Esthetische

Duur

Als u een van de beste processors, en u wilt om weg te duwen tot het uiterste, je hebt een van de beste CPU-koelers voor overklokken, zoals de NZXT Kraken X72. Niet alleen de verpakking van een gigantische radiator, maar haar grote ventilator snelheden ervoor zorgen dat het koelen prestaties is top-notch, de hele tijd. En, omdat het is 2019 en beschikt over adresseerbare RGB en een oneindige spiegel design dat ziet er geweldig uit in ieder geval. To top it all off, de NZXT Kraken X72 wordt ondersteund door een 6-jaar garantie.

Cooler Master MasterLiquid ML120R RGB

Image Credit: Cooler Master

7. Cooler Master MasterLiquid ML120R RGB

De beste compacte vloeistof koeler

Type: Liquid cooling system | Compatibiliteit: Intel LGA 775 – LGA 2066; AMD AM2 – AM4, FM1 – FM2+ | Rotatie frequentie: tot 2000 RPM | Geluid volume: 6dbA – 30dbA | Afmetingen (B x D x H): 83.6 x 71.8 x 52.7 mm

Lichtgevende RGB verlichting

Premium bouwen

Een beetje duur

Er is niet een enkel onderdeel dat niet kan worden verbeterd door middel van RGB, en de Cooler Master is goed op de hoogte – springen op de RGB-bandwagon met de MasterLIquid ML 120R RGB. Wat meer is, het integreert een aantal van de eerste adresseerbare Led ‘ s gezien op een vloeistof koeler. Deze alles-in-één vloeistof koeling oplossing is niet alleen over esthetiek – het hotel beschikt over een oxidatie gratis pomp en een efficiënte radiator. Dit betekent dat niet alleen zal het langer duren – maar het zal uw CPU koeler, en dit alles zonder dat te veel het geval real estate, dat is waarom het is gemaakt van onze beste CPU-koelers lijst.

Arctic Liquid Freezer 120

Image Credit: Arctic

8. Arctic Vloeistof Vriezer 120

Beste budget vloeistof-koeler

Type: Liquid cooling system | Compatibiliteit: Intel LGA 2011 – 2066; AMD AM2 – AM3+, FM1 – FM2 | Rotatie frequentie: tot 1350 RPM | Geluid volume: 22.5 dBA | Afmetingen (B x D x H): 120 x 120 x 25 mm | Gewicht: 2.65 pond (1,2 kg)

Sterke prestaties

Goedkoop

Wat noisey

Enkele kenmerken