De beste harde schijven

Wat kunt u verwachten van de beste harde schijven? Terwijl ze niet winnen van de beste Ssd ‘ s in alle snelheid testen, er is een reden dat ze nog steeds rond. En die redenen komen neer op twee dingen: de prijs en de ruimte. Ze zijn niet alleen betaalbaar, maar de beste harde schijven ook geef je die extra ruimte nodig om alles een back-up, in het bijzonder voor zware gebruikers.

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het winkelen voor de beste harde schijf voor uw behoeften. Bent u proberen om wat meer opslag voor uw PS4 of Xbox Één? Als dat het geval is, een ideale optie zou kunnen zijn een 2,5-inch schijf of eventueel een externe harde schijf. Afwisselend, je misschien één van de beste gaming-Pc ‘ s , maar geen ruimte is voor uw uitpuilende bibliotheek van de helft van gespeelde games. U moet een kijkje nemen op een van 7200 RPM 3,5-inch schijf, als dat zou kunnen zijn een van de beste harde schijven voor uw behoeften.