De beste PC-gevallen

Investeren in een van de beste PC-gevallen wanneer u het bouwen van uw eigen PC kan een bijzaak, vooral als je verbruikt met het krijgen van de beste processors en de beste grafische kaarten, evenals de juiste opslag en RAM-geheugen voor de beste PC die u zich kunt veroorloven om te bouwen. En, je bent niet alleen – veel mensen besteden zoveel tijd en geld aan de binnenkant die ze niet besteden veel aandacht aan de verpakking.

Echter, het is een geweldig idee meer energie moeten steken in het verkrijgen van de beste PC-behuizing voor deze PC-onderdelen die u zorgvuldig met de hand geplukt. Immers, het kiezen van de beste huisvesting voor hen een impact zal hebben en niet alleen op hoe uw tuig ziet er aan de buitenkant, maar ook hoe lang het zal duren, als goed. Dit is vooral het geval als u een echte badass gaming rig.

Als je je er een die zich kan meten met enkele van de beste gaming-Pc ‘ s die er zijn, bijvoorbeeld, je moet een die helpt bij het houden van die onderdelen koel. Dat komt omdat de warmte is de doodsvijand van alle PC-onderdelen, en het hebben van een betrouwbare PC-behuizing die kan stimuleren luchtstroom is van vitaal belang.

Bovendien, als u wilt om de toekomst van uw rig, moet u overwegen iets dat biedt extra ruimte voor toekomstige uitbreiding. En, natuurlijk, als het houden van het kijken cool is net zo belangrijk, dan wilt u misschien als een glas zijpaneel, zodat je je kunt presenteren dat RGB verlichting op uw componenten.

Wat u nodig hebt voor uw computer, of u bent op een begroting of klaar om te blazen geld, deze lijst moet beperken uw keuzes.

Beste PC-zaken op een rijtje:

 1. De Corsair Obsidian 1000D
 2. Fractal Design Meshify-C
 3. Nanoxia Deep Silence 4
 4. NZXT H200i
 5. Phanteks Evolu Shift X
 6. De Fractal Design Define R5
 7. Cooler Master H500P Mesh
 8. De Corsair Carbide Serie SPEC-04 Gehard Glas
 9. Antec Kubus
 10. Phanteks Evolu X

Corsair Obsidian 1000D

De Corsair Obsidian 1000D houdt uw systeem koel, geen kwestie hoe extreem het ook is.. (Image Credit: Corsair)

De Corsair Obsidian 1000D

De beste full-tower PC-behuizing

Form factor: Full-tower | Afmetingen: 693 x 307 x 697mm (L x B x H; 27.3 x 12.1 x 27,4 cm) | Mobo compatibiliteit: Mini-ITX, Micro-ATX, ATX, E-ATX (12 x 11 inch) | PSU ondersteuning: Bottom mount | I/O: USB 3.1 Gen 2 Type-C x 2, USB 3.0 x 4, toerental van de ventilator en RGB knoppen, audio in/uit

Dual systeem geval

Er is veel ruimte voor koeling

Duur

Als je gaat om het te doen, doe het grote als de Corsair Obsidian 1000D had een slogan, dat zou het. Vol van voren naar achteren met maar liefst 18 fan mounts en genoeg ruimte voor vier 480mm radiatoren, deze enorme PC case houdt uw systeem koel, hoe groot het is. Wat meer is, de Corsair Obsidian 1000D is een dual-systeem geval, zodat u kunt bouwen op twee aparte computers hier. Denk over het – een gaming PC en een streaming rig in hetzelfde chassis.

Fractal Design Meshify-C

De Fractal Design Meshify-C heeft een unieke stijl. (Image Credit: Fractal Design)

Fractal Design Meshify-C

De beste mid-tower PC-behuizing

Form factor: Mid-tower | Afmetingen: 395 x 212 x 440 mm (L x B x H; 15.6 x 8.3 x 17.3) | PSU ondersteuning: ATX | I/O: 2 x USB 3.0, 1 x HD audio in/out, power-knop, reset-knop | Bevat: 2 x Dynamische X2 GP-12

Vers ontworpen op meerdere manieren

Redelijke prijs

USB 3.0 kabel is te kort Voorste

PSU stof filter is moeilijk te verwijderen

Het is zeer zeldzaam om te zien een PC het geval dat ook maar enigszins lijkt op de Fractal Design Meshify-C. Gezien het feit dat de voorkant van de case is volledig gemaakt van een mesh materiaal afgezet in een array van veelhoekige vormen, de Meshify-C heeft een unieke stijl zonder afbreuk te doen aan de functie. Met twee fans pre-geïnstalleerd, koeling (vergeef ons) een eitje, zelfs als de Meshify-C wordt afgeremd door een aantal obstakels.

Nanoxia Deep Silence 4

De Nanoxia Deep Silence 4 is stil als een muis. (Image Credit: Nanoxia)

Nanoxia Deep Silence 4

De beste Micro-ATX PC-behuizing

Form factor: Small form factor | Afmetingen: 380 x 200 x 480mm (B x H x D; 15 x 7.9 x 18.9 cm) | PSU ondersteuning: ATX | I/O: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, HD-audio in/out, power-knop, reset-knop, twee-kanaal fan control | Bevat: 2 x 120mm fans, 2 x modulair HDD-cages voor maximaal vijf harde schijven

Low-noise

Aan boord van dual-zone fan besturingselementen

Niet veel extra ‘ s

Zoals de naam al doet vermoeden, de Nanoxia Deep Silence 4 is het enige doel van stil als een muis. Deze stilte-gericht geval is een evenwichtige Micro-ATX chassis dat is voordelig geprijsd zonder concessies te doen aan ruimte voor uitbreiding. Dat klopt je kan passen zelfs de grootste, meest krachtige grafische kaarten in de Nanoxia Deep Silence 4. Het feit dat je nooit zal horen tot boven de 30 decibel is gewoon de kers op de zeer zwijgzame taart.

 • Dit product is alleen beschikbaar in de VS en het VK op het moment van dit schrijven. Australische lezers: een prima alternatief in de Phanteks Evolu Shift-X.

NZXT H200i

NZXT H200i integreert een ton van dezelfde features als de Micro-ATX mid-tower-equivalenten. (Image Credit: NZXT)

NZXT H200i

De beste Mini-ITX case

Form factor: Small form factor | Afmetingen: 210 x 349 x 372mm (8,3 x 13,7 x 14.6) | Mobo compatibiliteit: Mini ITX | PSU ondersteuning: ATX | I/O: 2 x USB 3.1 Gen 1, 1 x audio/mic, 3 x ventilator kanalen met max 10W per kanaal uitgang, 1 x RGB LED-poort ondersteunt tot 4 x HUE + LED-strips of 5 x Aer RGB-fans | Bevat: 1 x Aer F120 Geval Versie top fan, 1 x Aer F120 Geval Versie achterste ventilator

Ingebouwde Smart-Apparaat RGB control

Adaptieve ruisonderdrukking

Een beetje prijzig

Elke dag mini-ITX wordt steeds populairder, en dichter bij het omverwerpen van Micro-ATX. En, is het zinvol – waarom niet de lente voor een kleine computer kan krijgen net zo veel werk als een volle toren? NZXT ‘ s nieuwe H-serie zaak lijn weet te integreren in een ton van dezelfde features als de Micro-ATX mid-tower middelen, met betoverende, built-in en uw smart-apparaat-gestuurde RGB-verlichting en een adaptieve geluid sensor die ziet verbetering alleen door middel van het Rooster+ V3 fan controller.

Phanteks Evolv Shift X

Phanteks Evolu Shift X is flexibel tot op het punt dat het er natuurlijk uitziet geplaatst onder een TV als op een bureau. (Image Credit: Phanteks)

Phanteks Evolu Shift X

De beste home theater PC-behuizing

Form factor: Small form factor | Afmetingen: 170 x 650 x 274mm (B x H x D; 6.7 x 26,1 x 10,8 cm) | Mobo compatibiliteit: Mini ITX | PSU ondersteuning: SFX, SFX-L, ATX (160mm max) | I/O: 2 x USB 3.0, power knop, RGB-knop | Bevat: 2 x 140mm fan, 1 x voeding deksel, 1 x pomp beugel, 2 x SSD bracket, 1 x PCIe x16-Riser-kabel, 1 x 8-pins CPU-verlengkabel

Veel ruimte voor de stevige onderdelen

One-of-a-kind esthetische

Massief voor Mini-ITX

Wanneer u een eerste blik op de Phanteks Evolu Shift-X, het lijkt meer op een sound bar dan één van de beste PC-gevallen, maar dit helpt het verdwijnen in elke woonkamer of studio setup. Het is flexibel tot op het punt dat het er natuurlijk uitziet geplaatst onder een TV als op een bureau, naast een van de beste gaming monitoren. Het kan alleen compatibel met een Mini-ITX moederbord, maar de Phanteks Evolu Shift-X biedt veel ruimte voor de componenten en liquid cooling lussen. Als dit het geval is, is een beetje groot is voor uw voorkeur, u kunt voor de kleinere Phanteks Evolu Shift om het beheer te vereenvoudigen.

Fractal Design Define R5

De metallic-blauw LED-verlicht gezicht van de Fractal Design Define R5 is eenvoudig, maar toch elegant. (Image Credit: Fractal Design)

De Fractal Design Define R5

De beste silent PC-behuizing

Form factor: Mid-tower | Afmetingen: 232 x 451 x 521mm (B x H x D; 232 x 451 x 521 cm) | PSU ondersteuning: ATX | I/O: 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, audio-in/out, power-knop met LED, HDD LED, reset-knop | Bevat: 2 x Fractal Design Dynamische GP14 140mm fans, klittenband

Gebruiksvriendelijke (en knappe) ontwerp

Betaalbare prijs

Zeker niet zonder gereedschap

Fractal Design wint opnieuw met het Definiëren R5, nog een mid-tower behuizing met een prachtige esthetische. De metallic-blauw LED-verlicht gezicht van deze zaak is eenvoudig, maar toch elegant, en is vergezeld van geluiddempende materialen in het interieur. In weerwil van de afneembare ModuVent panelen en drive trays niet toolessly toegankelijk, het is ongelooflijk makkelijk om te bouwen van een systeem in van de Fractal Design Define R5, plus het is niet als een kost als je zou verwachten van een PC-behuizing met een dergelijke pretentieuze naam.

Cooler Master H500P Mesh

De Cooler Master H500P Mesh mooie RGB-verpakt geval heeft genoeg ruimte voor de luchtstroom. (Image Credit: Cooler Master)

Cooler Master H500P Mesh

De beste high airflow case

Form factor: Full-tower | Afmeting: 544 x 242 x 542mm (L x B x H; 21.4 x 9,5 x 21.3 inch) | Mobo compatibiliteit: Mini-ITX, Micro-ATX, ATX, E-ATX (12 x 10.7 cm) | PSU ondersteuning: Onderaan de berg, ATX PS2 | I/O: USB 3.0 x2, USB 2.0 x2, Audio in & uit (ondersteunt HD audio) | Bevat: 2x 200 x 25 mm RGB-fan, 1x 140 x 25 mm ventilator

Grote luchtstroom

Prachtige RGB verlichting

Niet zo groot als andere torens

Cooler Master is een beetje bekend voor, goed, koeling dingen – en de Cooler Master H500P Mesh is een bewijs van hoe het daar gekomen is. Deze mooie RGB-verpakt geval heeft genoeg ruimte voor de luchtstroom, zelfs maximaal 360 mm radiatoren op de boven-en voorkant voor als je echt wilt om uw koeling naar het volgende niveau. Voeg op de top van dat de RGB-verlichting en gehard glas zijpaneel en je hebt het potentieel om iets op te bouwen, mooi met deze zaak. Go for it.

Corsair Carbide Series SPEC-04 Tempered Glass

De Corsair Carbide Serie SPEC-04 Gehard Glas heeft een zeer grote hoeveelheid ruimte voor toekomstige uitbreiding. (Image Credit: Corsair)

De Corsair Carbide Serie SPEC-04 Gehard Glas

De beste budget PC-behuizing

Form factor: Mid-tower | Afmetingen: 492 x 201 x 433mm (L x B x H; 19,4 x 7.9 x 17 cm) | PSU ondersteuning: ATX | I/O: 1 x USB 3.0-1 x USB 2.0, 1 x koptelefoon-poort, 1 x microfoon-poort, power on knop, reset-knop | Bevat: 1 x 120mm LED ventilator vooraan

Aantrekkelijke prijs

Zeer esthetische

Bevat slechts 1 geval fan

Als u op zoek bent voor het opslaan van een paar dollar, terwijl u nog steeds één van de beste PC-zaken, kijk dan niet verder dan de Corsair Carbide Serie SPEC-04 Gehard Glas. Niet alleen zijn er veel ruimte voor de luchtstroom, het heeft ook een zeer grote hoeveelheid ruimte voor toekomstige uitbreiding, wat betekent dat zelfs bij deze lage prijs, je geen zorgen hoeft te maken over de montage van een full-sized grafische kaart. En wanneer u klaar bent met het gebouw, het gehard glas zijpaneel zal u toelaten om te pronken met uw handwerk.

Antec Cube

De Antec Kubus is zonder twijfel een van de beste PC-geval voor de Razer fans. (Image Credit: Antec)

Antec Kubus

De beste PC-kubus geval

Form factor: Small form factor | Afmetingen: 365 x 250 x 460mm (H x B x D; 14.4 x 9.8 x 18,1 cm) | PSU ondersteuning: ATX | I/O: 2 x USB 3.0, I/O-knop, audio in/out | Bevat: 1 x 120mm achter uitlaat ventilator monteren

Voldoende ruimte voor stroom en koeling

Geïntegreerde fan controller

Wild duur

Minder dan bevredigende prestaties

De Antec Kubus is zonder twijfel een van de beste PC voor u de Razer fans. Terwijl de Razer heeft niet haar eigen desktop PC (nog niet), kunt u het bouwen van een Mini-ITX PC alsof het een razer product. Zie je, de Antec samen met de Razer om de handtekening van groen-infuus gloed op de Cube, een kleine vorm-factor van het chassis. Compleet met een zeer hoge mate van ruimte voor toekomstige uitbreiding, de Antec Kubus is compact genoeg om te reizen met.

Phanteks Evolv X

De Phanteks Evolu X knijpt dual-systeem compatibiliteit in een mid-tower. (Image Credit: Phantex)

Phanteks Evolu X

De beste dual-systeem de PC-behuizing

Form factor: Mid-tower | Afmetingen: 240 x 520 x 510mm (B x H x D; 9.45 x 20,5 x 20.1 cm) | PSU ondersteuning: E-ATX | I/O: 1 x Thunderbolt-3, 1 x microfooningang, 1 x Koptelefoon, 1 x Reset-knop, de RGB-modus-knop, RGB-knop kleur | Bevat: 3 x Premium 140mm fans

Aantrekkelijk

Veel ruimte

Duur

Wie zegt dat het dual-systeem bouwt in een kolossale full-tower behuizing? De Phanteks Evolu X neemt dual-systeem compatibiliteit en perst het in een mid-tower. Zelfs met die tweede Mini-ITX moederbord hebt geïnstalleerd, is er genoeg ruimte voor E-ATX moederborden en voedingen, en voldoende koeling. Het is prijzig voor een mid-tower case, maar met al deze functionaliteit, het soort van te worden. Het is dankzij al deze high-end features die de Phanteks Evolu X is een van de beste PC-zaken die vandaag de dag rondlopen.