De Tegel Tracker op Amazon maakt de perfecte goedkope Kerst cadeau idee

Als u op zoek bent naar een goedkope Kerst cadeau idee, de Tegel Mate van Amazon is een fantastische optie, en gelukkig voor jou, het is momenteel te koop. U kunt de alle-nieuwe Tegel Mate GPS tracker te koop voor slechts $19.99 of je pakt een Tegel Mate 4-pack voor $49,99.

De Tegel Mate tracker is een handige manier om u te helpen met het bijhouden van belangrijke dingen van alle soorten en maten. Sluit de tracker aan op wat je niet wilt verliezen, en het zal u locatiegegevens om de Tegel van de app op uw telefoon. U kunt zelfs gebruik maken van de tracker te helpen bij het vinden van uw telefoon gewoon tik twee keer op de knop op de Tegel en uw telefoon begint te rinkelen, zelfs op de stille modus. De tracker werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistent zodat u kunt uw stem gebruiken om te helpen zoeken naar je sleutels of telefoon.

Zoals we hierboven vermeld, de Tegel Partner zou een uitstekend geschenk voor iedereen op uw lijst, en dit is de laagste prijs die we hebben gezien voor de GPS-tracker. We weten niet hoe lang Amazon zal de Tegel Stuurman op de verkoop, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.

Tegel Mate aanbiedingen:

Tegel Mate: $24.99 $19.99 bij Amazon
Voor slechts $19.99 u kunt de Tegel Mate GPS-tracker bij Amazon. Kunt u de tracker naar iets wat je niet wilt verliezen en het gebruik van uw smartphone om uw Tegel-ring wanneer u verliest uw dingen.
Bekijk De Deal

Tegel Mate 4-Pack: $69.99 $49.99 bij Amazon
Pak een Tegel Mate 4-pack bij Amazon voor $49,99. Een perfect cadeau voor gezinnen, de Tegel Mate heeft een 200 meter bereik en werkt samen met de Assistent Google en Amazon Alexa.
Bekijk De Deal

Shop meer smart home-producten met onze beste goedkope slimme huishoudelijke apparaten en gadget aanbiedingen.