Wat is Amazon Connect?

Interessant is dat Amazon Connect is gemakkelijk en snel in termen van de oorspronkelijke installatie en de-installatie en het gemakkelijk en snel als het gaat om uitbreiding van diensten. Het is het klassieke voorbeeld van een dienst die kan meegroeien met uw bedrijf, dus elke nieuwe schalen in diensten niet leiden tot pijn punten. Verkopers zijn “altijd-aan” met een cloud call center.
Ongeveer een decennium geleden, was het moeilijk om te zien cloud computing als niets meer dan een plek voor online opslag en e-mail. Over de laatste 10 jaar, het is duidelijk geworden dat de cloud kunnen voldoen aan de zakelijke behoeften voor analyse en rapportage, het onderhouden van de databases die gebruikt worden voor apps, en zelfs het hosten van de gehele IT-infrastructuur van een bedrijf nodig voor het uitvoeren van haar activiteiten.