U zult niet vinden van een betere goedkope hoofdtelefoon deal met een voorsprong van Kerst dan deze

Het is December. U bent klauteren om een goede Kerst cadeau in de tijd – een die niet een geurkaars of een doos chocolade truffels net als vorig jaar – en de hoofdtelefoon die u hebt bekeken zijn ook verrekte duur. Gelukkig, onze absolute favoriete koptelefoon, de 1More Triple Driver In-Ear-Koptelefoon, zijn nog steeds verkrijgbaar tegen een verrassend lage prijs.

Deze 1MORE Triple Driver oordopjes zijn momenteel in de verkoop voor slechts € 46.99 – hun laagste prijs maar op Amazon, met een besparing van bijna genoeg van 50%. Niet in de UK? Scroll naar beneden voor de beste 1MORE Triple Driver In-Ear Hoofdtelefoon prijzen in uw regio.

Ze kosten iets meer in hun gouden iteratie (£68.80), en een niet al te schamele £96.16 (van £113.75) voor de Quad Driver model dat moet verheffen hun indrukwekkende geluid nog verder.

Gegeven bevelen we ze bij hun volle retail prijs, deze korting is een audio-shopper zou dom zijn om te missen.

De beste goedkope hoofdtelefoon deal nu

1MORE Triple Driver In-Ear-Koptelefoon: £89.99 £46.99 bij Amazon
Dit zijn de beste koptelefoon die je kunt kopen in 2019, en ze zijn bijna de helft van de prijs in deze briljante Amazon deal – met uitstekend geluid en een strak design, de 1MORE Triple-Stuurprogramma ‘ s zijn een goede keuze. Opmerking – deze deal is alleen beschikbaar voor het zilveren model, zoals de gold versie is uitverkocht. Bekijk De Deal

1MORE Quad Driver In-Ear-Koptelefoon: £114 £96.19 bij Amazon
U kunt ook voor een groot deel op de Triple-Stuurprogramma ‘ s premium broer of zus. Zoals u wel kunt raden, de 1MORE Quad Driver In-Ear Koptelefoon heeft een extra chauffeur voor meer krachtige audio, en ze op dit moment een korting van 15% op Amazon.
Bekijk De Deal

De 1MORE Triple Driver In-Ear Hoofdtelefoon met onze top bedrade oordopjes van 2019, dankzij hun weelderige geluidskwaliteit en uitstekende bouwen. Ondanks hun lage prijs, ze eruit zien en klinken als een premium koptelefoon, waardoor ze een fantastische waarde voor geld – dat is de reden waarom we gunnen hen een volle vijf sterren in onze review.

Nu op hun laagste prijs ooit, ze vertegenwoordigen een waanzinnig goede prijs – we kunnen niet genoeg benadrukken hoe goed deze deal is.

Deze deal komt op een geweldige tijd; immers, Kerstmis is net om de hoek, en deze briljante kleine oordopjes zou een geweldig cadeau voor elke muziekliefhebber die houdt van de strakke vorm factor van in-ear-koptelefoon.

Het is de moeite waard te bedenken dat deze knoppen hebben een 3.5 mm jack, dus niet compatibel met smartphones die gebruik maken van USB-C-of lightning-poorten voor audio-apparaten – bekijk onze beste draadloze oordopjes en beste echte draadloze oordopjes voor jack-gratis oplossingen.

Niet in de UK? Check out de beste 1MORE Triple Driver In-Ear Hoofdtelefoon prijzen in uw regio hieronder: