Hasbro ‘ s Baby Yoda speelgoed is geopenbaard, en ze zijn wel schattig


Deze aanval van goederen is niet een enorme verrassing en het is nog steeds een van Disney ‘s verdienste dat het bleef Baby Yoda’ s bestaan onder wraps voor de show in première in November. Niets van dit spul ziet er bijna zo goed als de marionet gebruikt in De Mandalorian, maar kort van te breken in een Lucasfilm opslag unit en het stelen van de werkelijke prop, dit is waarschijnlijk net zo goed als dat gaat voor nu.
Die zijn voor pre-order van .99 (weer, TBC buiten de VS), en zij komen in Mei ook.

Hasbro heeft meer gepland naast. Er worden ook twee-packs van 2.2-inch cijfers van Baby Yoda, onder het label van de Bounty-Collectie, met allemaal verschillende dingen zoals eten en stoeien. Hier zijn ze:
(Image credit: Hasbro)