Microsoft toont nieuwe app-pictogrammen die zal veranderen de manier waarop Windows-10 ziet er

Microsoft heeft hard gewerkt aan de vernieuwing van het uiterlijk van Windows 10, en het is nu onthuld nieuwe pictogrammen voor 100 van de meest populaire apps.

Als onderdeel van de herinrichting, die Microsoft noemt dit ‘Vloeiend Design’, een reeks pictogrammen voor verschillende Microsoft-apps, zoals de Rand van de web browser, hebben nieuwe kleuren, materialen en afwerkingen, en zijn ontworpen om Windows (en de bijbehorende apps) een nieuwe, moderne kijk op een scala van apparaten, van laptops en tablets tot smartphones.

Jon Friedman, corporate vice president van ontwerp en onderzoek bij Microsoft, legt in een blog post die het team had voor het ontwikkelen van een flexibele en open design systeem omvatten een scala van contexten terwijl het nog steeds trouw aan Microsoft.”

A glimpse of the new icons

Een glimp van de nieuwe pictogrammen (Image credit: Microsoft)

Steeds vloeiend