Nog steeds op zoek naar Kerstmis speelgoed? Bespaar met deze Lego Verborgen Kant aanbiedingen

Als u op zoek bent naar een techneut spin op uw standaard Kerstmis speelgoed in 2019, u zult willen horen over deze fantastische Lego Verborgen Kant deals. Met de verschillende sets verdisconteerd in de VS en het verenigd koninkrijk zien van een geweldige prijsverlaging op de duurste set (pak de Haunted High School kit voor slechts £77.97), nu is een geweldige tijd om te pick-up van uw jaarlijkse voorraad van Lego.

De nieuwste augmented reality-sets werden eerder dit jaar, en houdt de belofte in 2019 is Kerstmis speelgoed markt. De sets kunnen zelf gebouwd worden zoals gewoonlijk, maar het verschil komt wanneer u het downloaden van de Lego Verborgen Kant AR-app. Zodra je klaar bent met het instellen, de bijbehorende app biedt spelletjes, verhalen en interactieve ervaringen weergegeven rond uw creatie in augmented reality.

Het is een intrigerend vooruitzicht, en een ongetwijfeld veel zal worden opgewekt, om hun handen te krijgen op deze Kerst. De integratie van een virtuele wereld met de fysieke ervaring van Lego ‘ s empire is iets wat het bedrijf is op zoek te bereiken voor een tijdje, met Verborgen Kant brengen van hun stenen in de 21ste eeuw voor de eerste keer. Dit wordt een Kerst-speelgoed om naar te kijken in 2019, en met deze Lego Verborgen Kant deals die u kunt krijgen op de AR actie voor minder.

De beste Lego Verborgen Kant aanbiedingen in de VS

Lego Verborgen Kant J. B ‘ s Ghost Lab | $19.99 $15.99 bij Walmart
Bespaar $4 op de J. B ‘ s Ghost Lab Lego Verborgen Kant ingesteld bij Walmart deze week, waardoor de prijs omlaag naar slechts $15 vóór de feestdagen. Deze gekke wetenschappers van het ” dorpje is de thuisbasis van een spookachtige serie van experimenten met interactieve geest vastleggen van games en een bezeten mini-afbeelding.
Bekijk De Deal

Lego Verborgen Kant Paranormale Onderscheppen Bus | $59.99 $48 in Walmart
De Paranormale Onderscheppen bus naar beneden $12 deze week bij Amazon. De bus construction set met zes mini-cijfers en het verzamelen van verborgen functies ontgrendeld door middel van de augmented reality games en interactieve ervaringen van toegang door middel van de Verborgen Kant app.
Bekijk De Deal

De beste Lego Verborgen Kant deals in het verenigd koninkrijk

Lego Verborgen Kant Haunted High School | £109.99 £77.97 bij Amazon
Dit is de hot Lego Verborgen Kant item van Kerst 2019. De Haunted High School meestal verkoopt op meer dan £100, dus grijpen vandaag voor € 77 is een koopje. Met acht mini-figuren, een massieve constructie set, en een reeks van extra augmented reality games en verhaallijnen, de Haunted High School is één van de grootste rond.
Bekijk De Deal

Lego Verborgen Kant Train Express | £69.99 £41.99 bij Amazon
Bespaar £28 over de Lego Verborgen Kant Train Express ingesteld, een geweldige deal, aangezien deze kit gaat meestal voor £70. Als de Haunted High School, deze set is voorzien van een hefboom systeem dat verandert de trein in een haunted monster met de tik van een schakelaar, zonder augmented reality. Er zijn natuurlijk nog tal van AR spelletjes te spelen met deze kit dankzij de Verborgen Kant app. Bekijk De Deal

Nog steeds niet zeker wat om de kinderen voor de Kerst? Als je wedden op Lego dit jaar hebben we gerangschikt op de top Lego kerstcadeaus je zou kunnen vragen. We zijn ook de afronding van alle de beste Nintendo-Schakelaar aanbiedingen voor familie-vriendelijke gaming deze Kerst.