De alle-nieuwe Roku Express is te koop voor slechts $24 bij Walmart

Als u op zoek bent naar een goedkope last-minute cadeau idee, de Roku Express een goede optie, en gelukkig voor jou, het is momenteel te koop. Walmart heeft de nieuwe Roku Express HD te koop voor slechts $24, is een fantastische prijs voor een streaming-apparaat. Als u wilt streamen in 4K-resolutie, Walmart heeft ook de Roku Streaming-Stick+ 4K te koop voor $49.

De 2019 Roku Express kunt u voor het streamen van uw favoriete films en TV-shows in HD uit apps als Netflix, Hulu, Disney+, en nog veel meer. De eenvoudig te installeren Roku aangesloten op uw TV en u zodra u verbonden bent met het internet kunt u beginnen met het streamen met toegang tot meer dan 500.000+ films en TV-afleveringen. De compacte afstandsbediening kunt u ook zoeken naar je favoriete films en TV-shows en biedt snelkoppelingen naar populaire streaming kanalen.

Als u wilt introduceren streamen naar een familielid of vriend, de Roku-Express is de perfecte apparaat aan de slag. We weten niet hoe lang Walmart zal de streaming spelers op de verkoop, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.

Roku aanbiedingen:

Roku Express HD-Speler voor Streaming Media: $29.99 $24 in Walmart
Walmart heeft de nieuwe Roku Express streaming stick te koop voor slechts $24. De streaming-apparaat kunt u voor het streamen van uw favoriete content in HD, inclusief live TV, nieuws, sport, films, TV-shows, en nog veel meer.
Bekijk De Deal

Roku Streaming-Stick+ 4K HDR: $59 $49 in Walmart
Stream uw favoriete content van Netflix, Hulu, Amazon Video en meer in 4K HDR met de Roku Streaming Stick Plus die momenteel te koop voor $49 bij Walmart. De Roku Plus beschikt ook over een voice-afstandsbediening zodat u kunt starten films en bladeren blijkt volledig hands-free.
Bekijk De Deal

Zie meer Roku kortingen met onze lijst van goedkoopste Roku verkoop prijzen en aanbiedingen die er nu gebeurt.

Meer informatie over de speler voor streaming media met onze gids naar de Beste Roku streaming-apparaat: die Roku is het beste voor u?