De iPhone XS is $400 uit met deze Verizon vakantie deal

Het lijkt Verizon heeft een paar big-opslag iPhone XS telefoons te verplaatsen uit de schappen, want nu kunt u een 512-GB opslag-model voor $400 uit.

Dat is een enorme korting – en je hebt het nodig, omdat de extra-large versie van de ADVIESPRIJS is maar liefst $1,249. Maar met dat soort van extra ruimte, zult u in staat om op te slaan jaren en jaren van foto, video, muziek, en veel van de gedownloade series en films.

True, het is niet meer de nieuwste en grootste Apple-telefoon – die kroon behoort tot de iPhone-11 Pro – maar het is alleen maar mist op een (weliswaar grote) extra ultrawide lens en een snellere processor. De iPhone XS blijft een geweldige telefoon, vooral met iOS 13.

Apple iPhone XS 512GB $1249 $849 met Verizon
Als je een Apple iPhone XS met 512 gb opslagruimte, Verizon trapt u terug $400 over een periode van twee jaar. Dat is een lange tijd, maar je zult houden aan deze telefoon is dat de lange – dat is het soort van de kwaliteit. Bekijk De Deal

Gegeven het is een Verizon deal, u zult niet alleen overgedragen te worden van $400 – in plaats daarvan, zal worden teruggestort op uw rekening in termijnen dan 24 maanden.

Maar wacht, er is meer

Er is een tweede deel van de deal die kan bespaart u nog meer geld. Als je koopt twee iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max smartphones voor de maandelijkse betaling plannen, en voeg een van hen als een nieuwe smartphone lijn met één van Verizon ‘ s Onbeperkt plannen, je kan voor $700 teruggeboekt naar uw rekening over dezelfde periode van 24 maanden.

U kunt ook een $200 prepaid MasterCard per telefoon, waardoor de gecombineerde besparing van $1.100, door over te schakelen beide van deze twee telefoons op een nieuwe smartphone met een Verizon Onbeperkt plan. Na het afrekenen, ga dan naar vzw.com/digitalrebatecenter en gebruik de promocode HOLIDAYSWITCH, volg dan de instructies. Poef! Deze prepaid Mastercard moet worden verzonden naar u binnen twee maanden.