Deze fantastische PS4 Slim deal komt met drie top spellen voor een geweldige prijs

Pick-up een goedkope PS4 Slim deal van deze week en je zult het ook mee naar huis nemen drie geweldige games inbegrepen in de prijs. Voor slechts $249.99 kan je een 1TB console met De Laatste van Ons: Remastered, God van de Oorlog, en de Horizon: Nul Dawn Complete Editie van dit fantastische PS4 deal. Dit zijn enkele van Sony ‘ s beste exclusives, dus als je al wat er uit de lus met PlayStation de laatste jaren, plukken ze allemaal in een keer een extra winnen.

De PS4 Slim is de vernieuwde PS4 console. Hoewel het niet de 4K schaal van de PS4 Pro, het is beschikbaar voor een fantastische prijs met een aantal echt geweldige games van deze week. Deze console meestal gaat voor $299.99 door zelf op een goede dag, dus het grijpen van drie top kwaliteit titels voor $50 minder dan het gangbare tarief zal u goed voor de feestdagen.

Vandaag de dag is het beste PS4 Slim deal

PS4 Slim 1TB | God van de Oorlog, De Laatste van Ons: Remastered, Horizon Nul Dawn: Complete Edition | $249.99 bij Walmart
Pick-up een enorme capaciteit van 1 tb PS4 Slim deal voor $50 minder dan de gebruikelijke console prijs en mee naar huis nemen sommige van de beste exclusieve games in één klap. Dat is een overwinning in onze deal-jacht boeken.
Bekijk De Deal

Hebt u uw oog op andere spellen? Bekijk ons volledige assortiment van de nieuwste PS4 bundels hier op TechRadar. U vindt er ook een aantal fantastische PS Plus-deals als je weet waar te kijken (en). Of, indien je bent aan het winkelen een beetje meer voor uw volgende console, je zou willen om een kijkje te nemen op onze beste Xbox gaat gaan.