Deze grote PS4 Pro deal bundels Call of Duty: Modern Warfare voor $299

Beste Koop ‘ s 12 Dagen van de arrangementen zijn gericht op games vandaag, met een flinke korting op de PS4 Pro met de nieuwste Call of Duty, Modern Warfare. De retailer heeft het label de deal zijn ‘laagste prijs van het seizoen’ en het overeenkomt met de korting zagen we aan de overkant van de Black Friday periode voor dezelfde bundel (technisch is het een dollar goedkoper), dus als u op zoek bent naar een PS4 gaan in de aanloop naar de vakantie, is dit het overwegen waard.

Dit heeft de neiging om de prijs die we hebben gezien op de recente PS4 Pro aanbiedingen – alles wat je maar kunt krijgen voor minder dan $300 met een nieuwere spel is over het algemeen goed, maar hier u bent een zeer recente blockbuster met de console, dit is een grote bonus.

Vandaag de dag is het beste PS4 Pro deal

PS4 Pro 1TB met Call of Duty: Modern Warfare: $399.99 $298.99 bij Best Buy
Bespaar € 100 op de 4K-ondersteuning, HDR-enabled PS4 die wordt geleverd met één van de grootste games van het jaar op een Blu-ray disc. De 1TB harde schijf biedt volop ruimte voor opslag van blockbuster games.Bekijk De Deal

Waarom zou je dat willen een PS4 Pro nu, met de PS5 het komende jaar? Nou, het is nog een uitgebreide bibliotheek van grote exclusives (check onze lijst van de beste PS4-games). De volgende generatie consoles zal in ieder geval een paar jaar op te bouwen tot een echt overtuigende software-bibliotheek, en de PS4 Pro heeft ook nog een upgrade ten opzichte van de basis PS4 model. Je zou kunnen halen vandaag en hebben duizenden uren van geweldige spellen te branden door.

Sommige games bieden een hogere resolutie opties op de PS4 Pro, terwijl anderen, zoals God van de Oorlog of Star Wars: Jedi Gevallen Om de mogelijkheid van een hogere frame rates in de plaats. Bekijk onze PS4 Pro review voor een gedetailleerd overzicht van wat de console biedt.

Wilt u een PS4 Pro, maar woon niet in de VS? Bekijk de prijzen op de console waar je bent: