Dit is de Ultieme Rivalen, een Apple-Arcade spel dat Lebron James het spelen van hockey

Apple Arcade‘s $5 per maand abonnement heeft een grote bibliotheek aan games, maar niet echt een must-have titels – maar dat kan veranderen. Apple is het nemen van een grote schommel met een nieuw spel, Ultimate Rivalen: De Ijsbaan, die kuilen uw favoriete pro football, voetbal, honkbal, hockey spelers tegen elkaar aan, goed, het spelen van hockey. Het spel is nu live op Apple Arcade.

Het is een grillige, huisvesting, en het spel is inderdaad een meer casual neem dan de juistheid obsessief sporten sims op de markt. In plaats daarvan Ultieme Rivalen: De Ijsbaan, het debuut titel zeven-jaar-oude indie ontwikkelaar Bit Bak Games is een arcade-stijl spel dat gebruik maakt van de signalen van oudere klassiekers als NFL Blitz en NBA Jam met cartoony versies van beroemde sporters en overdreven actie sporten.