Xbox gaat zien enorme prijsverlagingen in een heel scala van console bundles

We hebben een tweede golf van fantastische Xbox-Één aanbiedingen van deze week, met grote besparingen te vinden op geweldige bundels over de Xbox-familie. We zien geweldige Xbox bundels verschijnen, met ‘heavy-hitting’ games zitten in dezelfde doos als extra controllers en krachtige consoles, alle voor de laagste prijzen rond. Zowel de Xbox One S en de Xbox One X het zien van fantastische kortingen op beide zijden van de vijver, net als de Xbox Een S Alle Digitale Editie. In de VS kunt u genieten van $150 uit in deze fantastische aanbiedingen – maar niet alleen dat, Walmart hebben ook gegooid 2019 favoriete releases in dat de prijs en ook nog in geslaagd een extra controller op de ontvangst ook.

In het verenigd koninkrijk, kunt u naar huis lopen met je armen vol grote titels allemaal gebundeld met de prijs van de Xbox Een deal.

Met Xbox-Serie X – brullen in het leven in de recente aankondiging, deze Xbox Één deals zijn snel aan het veranderen in prijs te pakken die laatste paar gamers voor de nieuwe console overneemt. Dat wil niet zeggen dat je gaat om het verlaten van uw Xbox Een deal in een jaar tijd. Met Microsoft ‘ s richten zich op een naadloze ecosysteem van de Xbox-producten, zoals het Spel Voorbij en zijn PC investering, bent u waarschijnlijk gaat om de vruchten plukken van een dergelijke goedkope Xbox Een deal voor een lange tijd.

Microsoft zelf hebben verdisconteerd hun Xbox One modellen, maar hier is onze top picks van uw favoriete retailers.

De beste Xbox gaat vandaag beschikbaar

Xbox gaat in de VS

Xbox One S Alle Digitale Editie | $249 $159 bij Walmart
U zult niet in staat om fysieke spelen op de goedkoopste Xbox Een deal vindt u vandaag de dag, maar de digitale bibliotheek bijeengaren voor veel minder gebruik van Spel Voorbij zal zijn de moeite waard om deze prijs. Voor $159 u de download-only Xbox Één S, met het goedkoopst zult u vinden een Xbox-console van vandaag. U krijgt ook gratis games gegooid in Minecraft, de Zee van Dieven, en sommige Fortnite DLC swag. Bekijk De Deal

Xbox One S | Star Wars Jedi: Fallen | Order Call of Duty Modern Warfare | extra controller | $299 $249 bij Walmart
Deze geweldige Xbox One S deal pakketten twee van de grootste games om te starten op het systeem dit jaar samen met een volwaardige schijf ondersteuning-console en een extra controller op te starten. Bij $249, dit is een fantastische prijs, en zeker eentje om niet te missen. Je kunt de handel Star Wars Jedi: Gestorven Om voor een Forza Horizon 4 bundel of een NBA 2K20 bundel voor dezelfde prijs.
Bekijk De Deal

1TB Xbox One S | Versnellingen 5-Bundel | $299.99 $225 op Amazon
Voor de Xbox One S 5 Versnellingen Bundel te koop voor $225 op Amazon. Een fantastische deal, de 1TB console bundel deal bevat de volledige game downloads van Gears of War 1, 2, 3, en 4 en een demo van de Xbox-Game Pass en Xbox Live Gold.
Bekijk De Deal

Xbox One X 1TB | Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling | Call of Duty: Modern Warfare | extra controller | $499 $349 in Walmart
Dit is een fantastische $150 opslaan op een Xbox One X met Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling en Call of Duty: Modern Warfare gegooid. Dit zijn twee nieuwe, zeer beroemde spellen op de meest krachtige Xbox Een geld kunt kopen, met een extra controller gegooid voor een goede maatregel, die moet je hebben om te springen op deze deal snel tas van jou. U kunt ook pick-up van deze bundel met NBA 2K20 in plaats van Star Wars als dat meer je ding is.
Bekijk De Deal

Xbox One X 1TB | Gears of War: Ultimate Edition Bundle | $499.99 $349 bij Best Buy
Het lijkt Black Friday heeft alle, maar weggevaagd voorraad van de Gears of War Ultimate bundle. Niettemin, u vindt het voor $150 af deze week bij Best Buy.Bekijk De Deal

Xbox gaat in het verenigd koninkrijk

Xbox One S 1TB alle digitale | 3 games | £149 bij Amazon
Dit is de digitale versie van de Xbox Een S-console, dus je zult niet in staat zijn om cd ‘ s afspelen. Dat gezegd, dit is de oude 3-game bundle we hebben allemaal te herkennen aan een lagere prijs dan de gebruikelijke £199 waarde.

Bekijk De Deal

Xbox One S 1TB | Star Wars Jedi Gevallen Bestelling | 2x games | £199.99 bij Currys
Dit is een fantastische prijs op een Xbox One S met Star Wars Jedi: Gevallen Om gegooid voor een goede maatregel. Op de top van dat je ook krijgen van Project Cars 2 en Tekken 7. Terwijl ze zijn niet nieuw genoeg om enthousiast te worden over zichzelf, ze toe te voegen aan deze reeds stellaire bundel was altijd al goed.

Bekijk De Deal

Xbox One S 1 TB | 4 Versnellingen games | Versnellingen 5 | £199 in het AO
Dit Versnellingen 5-bundel komt met alle Versnellingen goedheid je zou kunnen vragen. Evenals de gloednieuwe 5 Versnellingen spel krijg je ook de volledige downloads van Gears of War Ultimate Edition en Gears 2, 3, en 4. Er is ook een gratis maand van Xbox Live Gold ook.
Bekijk De Deal

Xbox One X | 4 Versnellingen games | Versnellingen 5 | £449 £299 in het AO
U kunt nog steeds pak een Xbox One X met deze ultieme Gears of War bundel voor een goede prijs in het AO van deze week. Spelen Gears 5, 4, 3, 2 en Gears of War Ultimate allemaal opgenomen in dit eye-wateringly laag € 299 prijskaartje.
Bekijk De Deal

Xbox One X | Star Wars Jedi: Gevallen Om + 2 games| £299 bij Currys
U kunt pick-up een £299 Star Wars Jedi: Gevallen Om de bundel van Currys deze week mee naar huis nemen en een nieuwe console met een onlangs uitgebracht blockbuster spel voor veel minder dan de oorspronkelijke vraagprijs. Plus krijgt u ook kopieën van Tekken 7 en Project Cars 2 hier opgenomen.Bekijk De Deal

Die Xbox Een deal moet je kopen?

De Xbox One S is de standaard versie van de Xbox-console. De One S verleent u toegang tot de Xbox-bibliotheek en een fatsoenlijke spec waardig van de current-gen staan. Als u op zoek bent om te spelen sommige exclusives je het gemist deze generatie, of wilt u gewoon om uit te breiden uw collectie voor de goedkoopste prijs mogelijk te maken, is het nu de tijd om dit te doen.

De Xbox One X, aan de andere kant, is Microsoft ‘ s meest krachtige console-to-date. Uitgevoerd in 4K HDR met Dolby Atmos ruimtelijke audio -, je krijgt een premier gaming ervaring voor uw geld. U kunt op zoek om te upgraden van uw One S, of gewoon een beest van een machine rechtstreeks uit de weg. De specs die in de Xbox One X het boterachtige glad en betekent dat het kan omgaan met intense 4K resolutie met een fantastisch gemak, maar dat is ook dankzij de 12 gb aan GDDR5 grafisch geheugen. Je krijgt een snellere laadtijden, high-performance cooling, en verbeterde gameplay met dit beest van een console.

Als u op zoek bent naar de goedkoopste manier om in het Spel Pass systeem, of bent u gewoon nieuwsgierig om te zien wat alle ophef over is over Halo of Gears of War, de goedkoopste Xbox Één deal u kunt pick-up vandaag is de Xbox Een S Alle Digitale Editie. Je betaalt slechts de prijs voor een eenvoudige digitale bestaan, maar als je denkt dat je zou willen om te proberen een aantal goedkope tweede spelletjes later op de lijn wilt u misschien twee keer nadenken.

Als u op zoek bent naar de beste Xbox One X prijzen, we hebben de schuren op het web te vinden van alle bundels moet je kijken naar. Als u hebt gekocht uw nieuwe console, wilt u wellicht ook om te controleren de beste Game Pass aanbiedingen of de beste Xbox Live Gold prijzen rond.