Hoe de camera ‘ s in de 2020-Chevy Equinox maken een aantal verrassende externe uitzicht

Eerst over dat naar voren gerichte camera. Dat is niet gebruikelijk, of iets wat ik heb gemerkt in een recente auto test. Zoals je weg te trekken van uw oprit in de ochtend of van een parkeerplaats, de camera bekijk de veranderingen van de achterzijde naar de voorzijde, zodat u een oogje kunt houden voor iets dat misschien in de weg.
In een recente test van de 2020-Chevy Equinox, ik was aangenaam verrast over hoe de camera automatisch toonde een front-facing bekijken van de auto, aan elkaar gestikt kant uitzicht om me te helpen in trekt parkeergelegenheid kraampjes en zelfs een weergave van de auto van achter.

Camera technologie in auto ‘ s begint te evolueren. Wat begon als een eenvoudige back-up camera (nu verplicht in alle nieuwe auto ‘ s) heeft zich ontwikkeld tot een all-seeing, roving eye die steken samen de beelden vanuit meerdere invalshoeken.
(Image credit: Chevrolet)

2020 Chevy Equinox
In mijn geval, ik erin geslaagd om ter plaatse een aantal kleine, maar potentieel gevaarlijke sneeuw heuveltjes op het einde van mijn oprit (sinds de winter heeft hier kwam al). Een blik op de front-facing cam, ik trok iets weg van de terpen.
Niet dat ze kunnen leiden tot te veel schade in een cross-over, die is opgewekt uit de grond ten opzichte van een gewone sedan. Echter, je weet nooit of kraken over één kan beheren om te raken van het voorspatbord. Het is mij overkomen voor en veroorzaakt schade met auto ‘ s die ik bezit. Back-up-cams zijn nuttig, maar een camera aan de voorkant was uniek en nuttig op verschillende manieren. Ik kon zien dat iemand met behulp van de camera aan de voorkant als ze trek in een krappe parkeerplaats.
De beste hoek, op elk moment In termen van de zijde van de hoek van het uitzicht, dat is ook nuttig voor het parkeren en een beetje van een conversatie starter. In het begin van de lente, kunt u druk op de camera-app-pictogram en vervolgens een andere weergave gemakkelijk als u rijdt of als u niet actief. Met deze verschillende standpunten, en de mogelijkheid om gemakkelijk over te schakelen tussen toen, ik was in staat om het park een beetje dichter bij een stoeprand toen ik geparkeerd door een pizzeria. Het betekende de crossover niet houden in het verkeer zo veel, en mijn vrouw kan verlaten op de stoep en te voorkomen dat de modder.
2020 Chevy Equinox
(Image credit: Chevrolet)Ik was het meest onder de indruk van het lezen weergave van de auto. Het is niet echt een wonder van techniek, maar het is vrij verbazend voor degene die niet weten wat er gebeurt. Natuurlijk, het is gewoon een 3D render van de auto — er is niet een drone volgen je van achter en het tonen van live video. Echter, de gestikte camera standpunten zijn leven en u helpen te zien rondom het voertuig.
Het is ook nuttig, want je kunt de camera toegang op elk moment, niet alleen bij lage snelheden. De camera aan de voorkant is alleen te zien voor een paar seconden automatisch, maar u kunt op het pictogram camera en toegang tot de live beelden op elk moment. Een interessante kanttekening hier is dat, als je te veel tijd kwijt te klikken op de camera iconen en het veranderen van de kijkhoek, wordt er een waarschuwing weergegeven waarin wordt gemeld dat je aandacht besteedt aan de weg. (Ik vroeg een passagier te knoeien met de instellingen.)
Op zoek naar de toekomst
In de toekomst, zullen camera ‘ s worden overal wijzende rond de auto als ze nu doen op de Equinoxen, maar ook beschikbaar te streamen in de auto van een road-side camera, misschien wel een die is gewoon vooruit en toont de congestie van het verkeer niveaus. En we zullen het implementeren van een volg-me-drone op een bepaald punt te laten een overzicht van de auto, hoewel de grootste uitdaging is er niet van technische maar van regelgeving. (Ik heb het getest volg-me-drones in auto ‘s op de afgesloten wegen al, waaronder een die afbeeldingen en video’ s. Het was een ontploffing, maar mogelijk niet veilig genoeg voor andere bestuurders.)
Een ding dat zal zeker verbeteren is automatisering. De auto wordt automatisch drukke verkeer als het relevant is voor je route en de typische voorkeuren en patronen. Camera ‘ s werken, zoals de front-facing camera die me hielp voorkomen dat een snowbank.
2020 Chevy Equinox
(Image credit: Chevrolet)Op De Weg is TechRadar de regelmatige blik op de futuristische technologie in vandaag de heetste auto ‘ s. John Brandon, een journalist die schrijft over auto ‘ s voor 12 jaar, zet een nieuwe auto en met de cutting-edge tech door de gangen per week. Voor één doel: het vinden van die nieuwe technologieën zullen ons leiden naar een volledig zelf-rijdende auto ‘ s.