Dit is de goedkoopste harde schijf per terabyte nu

Als u de jacht voor een groot deel op een nieuwe HDD, Uitvoering is momenteel de verkoop van de 8 tb Seagate BarraCuda harde schijf voor $150 direct met gratis verzending.

Dit is de ST8000DM004, onderdeel van het “groene” gezin van stations bestemd voor desktop-opslag, alle-in-één-opslag, eigen servers, en DAS apparaten.

Functies omvatten 256 MB cache, een SATA-interface, een 5400 RPM draaisnelheid en, zoals eerder vermeld, een capaciteit van 8 tb met hardware-gebaseerde beveiliging van de gegevens en instant secure erase. Op $18.75 per TB, het is de goedkoopste per terabyte opslag op de markt, althans voor wat betreft interne harde schijven zijn betrokken.

Seagate BarraCuda 8 TB interne harde schijf, $149.99

Dit is een bijzonder goede deal van Uitvoering. Vind je niet iets goedkoper ergens. Deze 8 TB harde schijf van Seagate zal zorgen voor veel opbergruimte voor gebruikers die willen een harde schijf die werkt koel en rustig is.

Snelheid

Het wordt geleverd met een garantie van twee jaar standaard en wat Seagate noemt een multi-tier caching technologie (of MTC). Heeft de vennootschap claims, zorgt voor een verbeterde lezen en schrijven van de prestaties door het optimaliseren van data flow met intelligente lagen van de NAND Flash, DRAM, en media-cache-technologieën.

Het is een bekend feit dat de externe harde schijf op de gemiddelde kosten minder dan interne vanwege schaalvoordelen. Interne harde schijven kunnen worden gezien als een betere keuze als u wilt een uitbreiding van de geheugencapaciteit van uw computer zonder toevlucht te nemen tot het vernietigen van een perfect externe harde schijf los te wrikken van de component out. Immers je weet niet altijd wat er precies in het apparaat en het kan een beetje een pot luck.

De deal kan maken het zelfs goedkoper voor klanten in andere landen om het te kopen van Uitvoering dan lokaal, zelfs met belastingen en inclusief verzendkosten.