Deze Xbox Game Pass Ultieme deal krijgt u zes maanden op een geweldige prijs

Kunt u drie maanden gratis met deze Xbox Game Pass Ultieme deal, koopt gewoon een standaard prijs $44.99 drie maand abonnement voor het Spel Pas Ultieme en Walmart zal verdubbelen van uw maanden gratis! Op $7.49 per maand, je krijgt een helft van de prijs gaan op de Xbox duurste (maar oh zo verleidelijke) lidmaatschap-to-date.

Spel Pas Ultieme werken te combineren met de online Live Gold service met het razend populaire spel abonnement bibliotheek, Spel Voorbij. Je krijgt toegang tot exclusieve kortingen, een enorme bibliotheek met verbazingwekkende gratis games (die Microsoft nu met het toevoegen van hun first-party titels op dag één), en de mogelijkheid om online te spelen met een eenvoudig te beheren abonnement.

De beste Game Pass Ultieme deal

Als je nog nooit hebt gebruikt Spel Pas Ultimate voor, stop met wat je aan het doen bent. Walmart is ook het draaien van het zelfde aanbod op hun Xbox Live Gold abonnementen. Dat betekent dat u kunt kiezen uit een drie-maand Live Gold deal voor slechts $24.99, krijgen nog drie maanden gratis, en vervolgens om te zetten in Spel Pas Ultimate met de handige Xbox truc van het jaar. Dit kan alleen gedaan worden door degenen die nieuw zijn Ultieme, dus helaas als je gewoon op zoek naar top-up van uw maanden, zult u niet in staat zijn om te profiteren.

Maar hoe?

Xbox is momenteel een promotie waarbij gebruikers voor de eerste keer kunt proberen het Spel Pas Ultimate voor slechts $1 – de clou is dat wanneer deze is geactiveerd op een account dat heeft Xbox Live Gold maanden al opgeslagen, deze maand worden automatisch geconverteerd naar de premium-service. Zorg ervoor dat u geactiveerd heeft uw Live Gold maanden voordat u zich aanmeldt voor de $1 proefperiode en zodra je dat doet, zult u kijken naar al die goedkope maanden betaald u voor op magische wijze veranderen in een heerlijke Game Pass Ultimate-abonnement. Op deze manier, bent u in wezen het oppakken van zes maanden van het Spel Passeren Ultimate voor $24.99, – slechts € 4 per maand.

De truc is volledig onderschreven door Xbox, die moedigen hun spelers om te profiteren van de deal voor zo lang mogelijk, maar u zult enkel in staat zijn om het stapelen van de maanden tot en met juni 2021.

Vandaag de dag is het beste Spel Pas Ultieme aanbiedingen

Zes maanden Spel Pas Ultimate | $44.99 bij Walmart
Als u al gebruikte Game Pass Ultimate voor, en daarom niet kan maken de meeste van de Xbox Live Gold hakken, dit is de goedkoopste manier om de zes maanden van de dienst. Dit is een buy one get one free Game Pass Ultieme deal op drie maand-kaarten van Walmart. Bekijk De Deal

De beste Xbox Live Gold aanbiedingen

Zes maanden Xbox Live Gold | $24.99 bij Walmart
Deze buy one get one free op drie maand Xbox Live Gold kaarten verdubbelt als een grote Xbox Spel Pas Ultieme deal als je niet hebt geprobeerd de service. Dat is mogelijk dankzij de handige truc in die Xbox converteert automatisch alle bestaande Live Gold maanden op een rekening in de Ultieme maanden, wanneer de $1 proces begint.
Bekijk De Deal

Op zoek naar meer? We hebben al de beste Xbox Live Gold prijzen in het rond, en een verzameling van grote Xbox Game Pass-abonnement verkopen via het web.