Beste Oppo telefoons: pick-up het beste Oppo handset voor u

Zou je niet hebben overwogen op zoek naar de beste Oppo telefoons een paar jaar geleden; het is pas in de laatste paar jaar dat het Chinese bedrijf heeft een echte push uit zijn vaderland, en in 2019 is een renaissance jaar voor het merk, met een enorme collectie van telefoons uitgebracht in de meeste landen.
Oppo telefoons zijn bijna altijd ‘anders’ is en interessant, van de Oppo Reno – apparaten met hun ‘shark-fin’ pop-up segmenten aan de Oppo Find X met een bewegende achterkant van het paneel en het bedrijf is altijd te pronken met nieuwe technologie zoals de onder-scherm van de camera, die houden haar telefoons uniek voor de komende jaren.

Beste telefoons van het merk

Met zijn brede scala aan apparaten voor u om uit te kiezen, het kan heel moeilijk uit te werken die Oppo telefoon het beste is voor u. Immers, het benoemen van het systeem is een beetje verwarrend – de nieuwere edities van de Oppo Reno apparaten zijn niet altijd van elkaar te vervangen, maar een aanvulling op het grotere aanbod, bijvoorbeeld. Dat is de reden waarom wij hebben deze lijst van de beste Oppo telefoons die u zou moeten overwegen als u op zoek bent om te pick-up een nieuw apparaat van het Chinese bedrijf. De Oppo Reno serie domineert deze lijst, wordt het bedrijf de primaire (en nieuwste) aanbod van budget en mid-range toestellen, maar er zijn enkele uitschieters en oudere apparaten hier ook.
Houd in gedachten, niet al deze telefoons zijn beschikbaar in alle regio ‘ s, maar heb je je oog op een Oppo apparaat zal er bijna zeker een goed alternatief op deze lijst voor u.
Beste Oppo telefoons 2019 in een oogopslag
Oppo Reno 10x Zoom
Oppo Reno 2
Oppo Reno 2Z
Oppo Reno Z
Oppo Reno
Oppo A9 2020
Oppo RX17 Pro
Oppo Zoeken X
Oppo RX17 Neo
Beste Oppo telefoons 2019

(Image credit: de Toekomst)1. Oppo Reno 10x Zoom Oppo ‘ s meest premium smartphone Release datum: juni 2019 | Gewicht: 210g | Afmetingen: 162 x 77.2 x 9.3 mm | OS: Android-9 | Scherm grootte: 6.6-inch | Resolutie: 1080 x 2340 | CPU: core Snapdragon 855 | RAM: 6/8/12GB | Opslag: 128/256GB | Batterij: 4,065 mAh | camera Achterzijde: 48MP, 13MP, 8MP | camera Voorkant: 16MP Strak design
Snelle processor
Een beetje zwaar
UI een touch traag
De Oppo Reno 10x Zoom, vernoemd naar haar 10x hybride zoom, is een van de beste smartphones die je nu al kunt kopen. Het heeft een strak design, met aan de achterkant camera ‘ s die zijn uitgelijnd is met de achterkant van de telefoon, en een aparte ‘shark-fin’ pop-up camera gedeelte dat huizen de selfie camera, evenals de achterkant flash.
De Reno 10x Zoom heeft ook een fantastische camera array, met inbegrip van de 48MP belangrijkste snapper en de 13MP telelens, die verantwoordelijk is voor de 10x zoom (hoewel er eigenlijk alleen 5x optische zoom, zodat de naam is een beetje misleidend).
Zeker, het apparaat is een beetje grof, en niet echt voor groot-en rechtshandig gebruik – maar dat heeft de neiging om de zaak met tanks van telefoons zoals dit, en zijn er alternatieve apparaten als er te veel.
Lees onze in-diepte Oppo Reno 10x Zoom review


(Image credit: de Toekomst)2. Oppo Reno 2 De Oppo-Reno opvolger Release date: September 2019 | Gewicht: 189g | Afmetingen: 160 x 74.3 x 9,5 mm | OS: Android-9 | Scherm grootte: 6,5-inch | Resolutie: 1080 x 2400 | CPU: core Snapdragon 730 g sprekers | RAM: 8GB | Opslag: 128/256GB | Batterij: van 4.000 mAh | camera Achterzijde: 48MP, 13MP, 8MP, 2MP | camera Voorkant: 16MP Fatsoenlijke camera-mogelijkheden
Snappy opladen
Levensduur van de batterij ontbreekt
Middelmatige de verwerking van de macht
De Oppo Reno 2 is een verbeterde versie van de Oppo Reno, met een betere camera-mogelijkheden en een grotere batterij, onder andere wijzigingen. Het kwam ook uit voor precies dezelfde prijskaartje, waardoor zijn voorganger nogal overbodig, tenminste, tenzij je het in een koop.
Zeker, de Reno 2 niet boven de 10x Zoom, die Oppo links alleen als de top-end Reno apparaat, maar als je het niet wilt splash voor dat uitgesproken mid-range telefoon, dit is een geweldig alternatief. U krijgt het stijlvolle design en toegang tot de Oppo ‘ s ColorOS tak van Android, net als de andere Oppo telefoons.
Lees onze in-diepte Oppo Reno 2 review

Toon Meer Aanbiedingen Oppo Reno 2Z
(Image credit: Oppo / Toekomst)3. Oppo Reno 2Z Een licht gewijzigde Reno 2 Release date: September 2019 | Gewicht: 195g | Afmetingen: 162.4 x 75.8 x 8,7 mm | OS: Android-9 | Scherm grootte: 6,5-inch | Resolutie: 1080 x 2340 | CPU: Mediatek Helio P90 | RAM: 8GB | Opslag: 128/256GB | Batterij: van 4.000 mAh | camera Achterzijde: 48MP, 8 MP, 2 mp camera, 2MP | camera Voorkant: 16MP Lage prijs
Fatsoenlijke levensduur van de batterij
Camera ‘ s gewoon goed
Geen haai-fin’
De Oppo Reno 2Z is een zeer gelijkaardig apparaat aan op de Reno 2, zozeer zelfs dat we eigenlijk beoordeeld hen samen. De belangrijkste verschillen zijn een zwakkere chipset, en de iets lagere specs camera.
Voor het grootste deel uw ervaring met Reno 2Z zal hetzelfde zijn als met de Reno 2, maar als je een enorme fotograaf of gamer, je wilt weg te blijven uit het Z. De prijs is een beetje lager echter, waardoor het een verleidelijk alternatief.
We hebben getest de Oppo Reno 2Z voor onze Oppo Reno 2 review


(Image credit: de Toekomst)4. Oppo Reno Z De meest budget Reno apparaat Release datum: juni 2019 | Gewicht: 186g | Afmetingen: 157.3 x 74.9 x 9.1 mm | OS: Android-9 | Scherm grootte: 6.4-inch | Resolutie: 1080 x 2340 | CPU: Mediatek Helio P90 | RAM: 4/6/8GB | Opslag: 128/256GB | Batterij: 4,035 mAh | camera Achterzijde: 48MP, 5MP | camera Voorkant: 32MP Hoge-kwaliteit weer te geven
Design ziet premium
Chipset alleen oké
Beperkte functies van de camera De Oppo Reno Z is de meest betaalbare apparaat in de eerste golf van Reno telefoons (waaronder de basis van het model en de 10x Zoom), en het daalt de ‘shark-fin’ van de andere apparaten, maar houdt veel van de rest.
De telefoon is voorzien van de premium ontwerp van de achterzijde van de Oppo Reno en de achterste camera ‘ s, dus er zijn maar echt een paar manieren het verraadt de begroting wortels. Een van die is voor design, maar het ziet er wel een beetje als je de standaard Android-telefoon met de voorkant op.
Wilt u in op de Oppo Reno trend, maar wilt niet te veel betalen, of niet wilt dat de mechanisch bewegende delen, dit is de telefoon om te gaan voor.
Lees onze in-diepte Oppo Reno Z review


(Image credit: de Toekomst)5. Oppo Reno De telefoon die het allemaal begon Release date: April 2019 | Gewicht: 185g | Afmetingen: 156.6 x 74.3 x 9mm | OS: Android-9 | Scherm grootte: 6.4-inch | Resolutie: 1080 x 2340 | CPU: core Snapdragon 710 | RAM: 6/8GB | Opslag: 128/256GB | Batterij: 3,765 mAh | camera Achterzijde: 48MP, 5MP | camera Voorkant: 16MP Compact en slank ontwerp
Roman pivot-scharnier camera
Beperkt camera ‘ s
ColorOS is onderscheidend
De Oppo Reno kan worden beschouwd als de ‘originele’ Reno apparaat (hoewel het deed lancering naast de 10x Zoom), want het is de ‘standaard’ apparaat van de eerste golf van de telefoons. Aan de binnenkant is het niet de meest baanbrekende apparaat, maar de Oppo Reno is goed uitziende, met de ‘shark-fin’ pop-up en spoel ontwerp van de achterzijde. Het is ook een beetje kleiner dan de meeste recente Oppo apparaten, dus als u wilt dat de pop-up zonder inspanning uw vingers de hele tijd, het is de telefoon om te gaan voor.
Het is een beetje moeilijk te bemachtigen van de Oppo Reno in de meeste plaatsen omdat het is al vervangen door de Reno 2, maar je kunt nog van een derde partij en tweede-hand retailers.
Lees onze in-diepte Oppo Reno review

Toon Meer Aanbiedingen
(Image credit: TechRadar)6. Oppo A9 2020 Oppo ‘ s laatste echte budget-apparaat Release date: September 2019 | Gewicht: 195g | Afmetingen: 163.6 x 75.6 x 9.1 mm | OS: Android-9 | Scherm grootte: 6,5-inch | Resolutie: 720 x 1600 | CPU: core Snapdragon 665 | RAM: 4/8GB | Opslag: 128GB | Batterij: de 5.000 mAh | camera Achterzijde: 48MP, 8 MP, 2 mp camera, 2MP | camera Voorkant: 16MP Uitstekende levensduur van de batterij
Een goede stereo luidsprekers
Plastic terug
Twee achterste camera ‘ s overbodig
Als je op een begroting, de Oppo A9 2020 zou de beste telefoon voor je. Het is Oppo ‘s meest recente apparaat op deze lijst, de landing op het einde van 2019, en dat is nogal een tegenstelling met de rest van de Oppo’ s 2019 telefoon selectie, dat is meestal de (relatief) high-end Reno handsets.
De Oppo A9 2020 heeft een plastic achterkant, 720p scherm en een standaard notch, dus het is niet echt de meest premium apparaat, maar dat is te verwachten voor deze prijs. Maar met vier achterkant camera ‘ s, een enorme batterij en een fatsoenlijke processor, er is veel te graag ook hier.
Lees onze in-diepte Oppo A9 2020 review


(Image credit: TechRadar)7. Oppo R17 Pro Of de RX17 Pro in sommige regio ‘ s Release date: November 2018 | Gewicht: 183g | Afmetingen: 157.6 x 74,6 x 7,9 mm | OS: Android-8 | Scherm grootte: 6.4-inch | Resolutie: 1080 x 2340 | CPU: core Snapdragon 710 | RAM: 6/8GB | Opslag: 128GB | Batterij: 3,700 mAh | camera Achterzijde: 12MP, 20MP, ToF | camera Voorkant: 25MP Mooi scherm
Snappy prestaties
Een beetje prijzig
ColorOS verdeeldheid
De Oppo R17 Pro, of RX17 Pro afhankelijk van uw regio is één van de Oppo ‘ s 2018 telefoons, toen de Reno apparaten waren slechts een twinkeling in de vennootschap oog.
Het is de beste van de 2018 Oppo line-up, met een hoge kwaliteit scherm, fatsoenlijke rekenkracht (vooral in de 8 gb RAM-model) en een fatsoenlijke camera-array voor de tijd. Het was een beetje aan de prijzige kant, maar die kostprijs is gedaald wel een beetje nu.
Lees onze in-diepte Oppo R17 Pro review


(Image credit: Oppo)8. Oppo Zoeken X Oppo ‘ s pop-up-debuut Release datum: juli 2018 | Gewicht: 186g | Afmetingen: 156.7 x 74.2 x 9,6 mm | OS: Android-8 | Scherm grootte: 6.42-inch | Resolutie: 1080 x 2340 | CPU: core Snapdragon 845 | RAM: 8GB | Opslag: 128/256GB | Batterij: 3,730 mAh | camera Achterzijde: 16MP, 20MP | camera Voorkant: 25MP Strak design
Veel van de macht
Voelt alsof het niet de laatste
Geen vingerafdruk scanner
De Oppo Find X was een merkwaardig concept: het had geen zichtbare achterste of voorste camera ‘ s, maar ze waren verborgen in een pop-up-segment steeg als je wilde om een foto te nemen. Dit is toegestaan voor een super strak design, met een scherm onderbroken door een inkeping, en een echt gladde achterkant.
Er zijn een aantal andere redenen aan, zoals dit apparaat, net als zijn snel op te laden, tech en de chipset die top-einde in 2018. Maar het is mist een aantal belangrijke functies, zoals NFC, een hoofdtelefoonaansluiting en een vingerafdruk sensor.
Lees onze in-diepte Oppo Find X review

Toon Meer Aanbiedingen
(Image credit: de Toekomst)9. Oppo RX17 Neo Een fatsoenlijke oude toestel Release date: November 2018 | Gewicht: 156g | Afmetingen: 158.3 x 75,5 x 7,4 mm | OS: Android-8 | Scherm grootte: 6.41-inch | Resolutie: 1080 x 2340 | CPU: core Snapdragon 660 | RAM: 4GB | Opslag: 128GB | Batterij: de 3600 mAh | camera Achterzijde: 16MP, 2MP | camera Voorkant: 25MP Uitstekende levensduur van de batterij
Vooral grote scherm
Langzaam opladen
Kunststof bouwen
De Oppo RX17 Neo is in wezen een budget versie van de RX17 Pro, en het heeft ook wel een beetje gemeen met de A9 2020 van eerder in deze lijst. Dat betekent dat het zeker een betaalbare telefoon met een plastic lichaam en alleen de achterste twee camera ‘ s.
Het scherm is behoorlijk groot voor een telefoon van deze prijs, zo is de levensduur van de batterij, maar er zijn een aantal van de attributen van een budget telefoon dus ook, zoals in het ontwerp en de interface.
Het is niet de beste Oppo telefoon beschikbaar is, vandaar de lage plaats in deze lijst, maar als je wilt een oudere begroting apparaat die zijn gedaald in prijs, dit is een te overwegen.
Lees onze in-diepte Oppo RX17 Neo review