India vs West-Indië live stream: het horloge 2019 ODI-serie cricket overal

3e ODI Barabati Stadion, Cuttack – 22 December
ExpressVPN (die wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment, met de eerder genoemde niveaus van veiligheid, snelheid en compatibiliteit zetten het op de top van de lijst. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis of zich aanmeldt voor een jaarabonnement en krijg 3 maanden helemaal GRATIS. Check out Express VPN

India vs West-Indië ODI cricket – waar en wanneer

Aantal plaatsen

160
Niet kreeg toegang tot de Star? Geen zorgen – u kunt zich aanmelden voor de over-the-top Hotstar streaming service voor in de plaats. Dit kost u ofwel ₹299 (rond de ) voor een maand of ₹999 () voor een heel jaar.

P2P Verkeer

2e ODI Dr. Y. S. Rajasekhara Reddy ‘ ACA-VDCA Cricket Stadion, Visakhapatnam – 18 December

Het is slechts drie maanden sinds de laatste showdown in de ODI-formaat tussen de twee partijen – een drie-match serie die zag Virat Kohli en co thrash de Windies in hun eigen huis door te beweren dat een 2-0 overwinning na de eerste wedstrijd was zijn weggespoeld.
De Windies toch zal trekken aanmoediging van hun verzekerde 3-0 overwinning in de 50-over-indeling in Afghanistan de afgelopen maand. Terwijl de schipper Kieron Pollard lijkt te leiden van een ongewijzigd kant van de T20 series in de openingswedstrijd, India hebben opgesteld in Mayank Agarwal die vervangt Shikhar Dhawan na de linkshandige slagman niet om te herstellen van een knieblessure.
U kunt kijken naar alle van de actie van de ODI-serie door het volgen van de instructies over hoe om te grijpen een India vs West-Indië live streamen vanaf vrijwel overal op Aarde.

Live stream India vs West-Indië van buiten uw land
In India, het verenigd koninkrijk, Australië of Nieuw-Zeeland en op zoek om uit te vinden hoe om te kijken naar de ODI wedstrijden tussen India vs West-Indië? We hebben alle informatie over de omroep met de rechten van de serie in uw regio hieronder. Maar als u weg bent van huis, land – misschien in het buitenland op zakenreis bent of op vakantie, maar toch wilt afstemmen op uw binnenlandse dekking van de wedstrijd dan kom je in problemen. Omdat van omroep geo-blocking, zult u niet in staat om te kijken online uit het buitenland. Door het gebruik van een VPN echter, zult u in staat om de wedstrijd te kijken, zonder zijn toevlucht te kijken naar een mogelijk illegale invoer van een dodgy Reddit link.

ExpressVPN
als je niet in de UK maar wilt inhalen met een van de Sky-dekking, dan moet u een VPN te verhuizen uw IP-voor het verenigd koninkrijk en rond de regio beperkingen. Volg gewoon de instructies hierboven.
En het is niet alleen cricket dat Hotstar is te zien, is de bovengenoemde abonnement ook krijgt u toegang tot ONS geraakt TV-shows.

Onbeperkte bandbreedte

Hoe kijken de ODI-serie in India


Proefperiode

Hotspot Shield

Elke wedstrijd begint om 2 uur IST en de lokale tijd. Dat is dus een 8.30 uur GMT morgen van start gaan voor de folk afstemming van het verenigd koninkrijk.

Hoe stream India vs West-Indië wonen in het verenigd koninkrijk

55
Sky heeft opgepikt exclusieve rechten van India wedstrijden tegen West-Indië in NZ.

Live stream India vs West-Indië ODI-serie in Australië

Spelen is ingesteld om te starten elke dag om 2 uur IST en de lokale tijd.
Browsen Particulier
Balans van opties en het gemak van gebruik
U moet hebben Sky-TV om te kijken naar de spellen in het verenigd koninkrijk, maar ze zijn niet op de traditionele kanalen van Sky Sports. In plaats daarvan, Indiase omroep Ster heeft de rechten van de dekking vanaf 7.50 am GMT elke dag op de Ster Gouden kanaal, dat beschikbaar is op een standaard plan.
1e ODI MA Chidambaram Stadium, Chennai – 15 December

Hoe je een India vs West-Indië live stream in Nieuw-Zeeland

Voor degenen die willen om te kijken naar de Fox of Kayo Sport abonnement dekking in het buitenland, moet u naar beneden de VPN-route als hierboven.
60
De streaming service heeft geen lock-in contracten en omvat ook toegang tot meer dan 50 sporten, zowel live als on demand.
De dekking van de serie is te wijten aan elke dag om 9.20 uur NZST.