Amazon ‘ s last-minute Kerst te koop: aanbiedingen op de Echo-Stip -, Brand-TV Stick & meer

Brand TV-Kubus: 9.99 .99 bij Amazon
Bespaar op de Amazon Fire TV-Kubus, een hands-free 4K streaming speler die de Alexa-compatibel is. Uw stem gebruiken om muziek af te spelen, vragen te stellen en de controle van uw smart home apparaten zonder te draaien op uw TV.Bekijk De DealU kunt ook winkelen meer van de beste goedkope Amazon Echo-prijzen, aanbiedingen en sales voor Alexa.Kerst is officieel minder dan tien dagen weg, en als je nog op zoek naar last-minute aanbiedingen op cadeau-ideeën – dan bent u in geluk. Amazon ‘ s ‘Last Minute Aanbiedingen’ verkoop omvat prijsverlagingen op zijn best-selling apparaten, waaronder tablets, smart-luidsprekers, streaming-apparaten, en nog veel meer.

Amazon aanbiedingen:

Kindle Paperwhite: $129.99 .99 bij Amazon
U kunt de waterdichte Kindle Paperwhite voor uit bij Amazon. De 2018 Paperwhite heeft een 6-inch glare-vrij te geven en packs 32GB opslag.
Bekijk De Deal
Amazon ‘ s meest populaire apparaten zijn bekend uit te verkopen, dus je zult moeten blijven haken deze items terwijl u kunt. Alle deals hieronder in aanmerking komen voor gratis twee-dag van de scheepvaart voor Prime-leden, en als u niet beschikt over een lidmaatschap, kunt u altijd aanmelden voor een gratis 30-dagen trial hier.
Echo Toon 5: .99 .99 bij Amazon
Voor een beperkte tijd, kunt u de alle-nieuwe Echo laten een 5 te koop voor slechts .99 bij Amazon. De smart display verbindt met Alexa tonen van films en TV-shows, video-oproepen, check het weer en meer volledig hands-free.
Bekijk De Deal
Brand TV-Stick 4K met Alexa Stem op Afstand: .99 .99 bij Amazon
Stream uw favoriete content in 4K resolutie met HDR te zijn met het Vuur TV-Stick 4K. De streaming-speler heeft een Alexa stem afstandsbediening en is momenteel te koop voor € 34.99.
Bekijk De Deal
Echo-Stip (3e Gen) Smart Speaker: .99 .99 bij Amazon
U kunt de 3de-generatie Echo-Stip voor 50% korting bij Amazon nu. De compacte smart speaker kan muziek afspelen, het beantwoorden van vragen, het weer bekijken en nog veel meer – alles wat je hoeft te doen is vragen Alexa.
Bekijk De Deal
Fire HD 8 Tablet 16GB: .99 .99 bij Amazon
U kunt de Fire HD 8-tablet te koop voor .99. Dat is een korting en de laagste prijs die we hebben gezien voor deze 8-inch tablet die packs 16 gb opslag.
Bekijk De Deal
Brand 7 Kinderen Edition pen Tablet: .99 .99 bij Amazon
Een geweldig cadeau idee, kunt u het opslaan van op het Vuur 7 Kinderen Edition Tablet van Amazon. De 7-inch tablet wordt geleverd in een kid-proof behuizing met een ingebouwde stand en biedt toegang tot meer dan 20.000 apps, games, boeken, video ‘ s, luisterboeken en educatieve content.
Bekijk De Deal
Amazon ‘ s top gadget koopjes zijn 50% korting op de Echo Dot smart speaker, de 4K Vuur TV Stick te koop voor .99, en een korting op de alle-nieuwe Echo laten Zien 5. Je vindt er ook kortingen op tablets, zoals de Brand van 7 Kinderen Edition Tablet te koop voor .99, en de Fire HD 8-Tablet te koop voor .99. Als u op zoek bent naar Alexa-enabled smart home bundels, Amazon heeft de Echo-Stip-en 4K Vuur TV Stick te koop voor $van 59,98, en de Ring Video Deurbel 2 en de Echo laten Zien 5 te koop voor 9.
Brand TV-Stick 4K bundel met Echo-Stip (3e gen): .98 .98 bij Amazon
Amazon ‘ s laatste bundel deal heeft de 4K Vuur TV-Stick en Echo-Stip te koop voor . U kunt een paar maken van de streaming-apparaat met de Echo-Stip om hands-free control met Alexa.
Bekijk De Deal

Brand TV-Stick met Alexa Stem op Afstand: .99 .99 bij Amazon
Amazon Prime Dag heeft het Vuur TV Stick te koop voor .99. Dat is een korting van en een fantastische pre-Christmas deal voor de streaming speler die beschikt over een Alexa stem afstandsbediening.
Bekijk De DealRing Video Deurbel 2 en de Echo laten Zien 5: 8.99 139 dollar bij Amazon
Bespaar 70 euro op de best-selling Ring Video Deurbel 2 en krijgen de Echo laten Zien 5 voor slechts . U kunt uw Alexa ingeschakeld Ring deurbel met uw Echo-Apparaat, zodat u kunt zien en spreken bezoekers volledig hands-free.
Bekijk De Deal