Baby Yoda speelgoed zijn hier om pre-order: Funko Pop, pluche en actie figuur merch nu beschikbaar

Star Wars Het Kind te Praten pluche speelgoed | .99 bij Walmart
Als u op zoek bent naar een Baby Yoda speelgoed kunt u een voordelig liefdevol, dat spreken pluche speelgoed kan de perfecte stuk van merch. Met elke squish, deze Baby Yoda zal spelen schattig soundbites uit de toon en wordt zelfs geleverd met extra accessoires uit de toon.
Bekijk De Deal
Funko POP! Star Wars: The Mandalorian – 10″ Het Kind | .96 bij Walmart
Deze Super-Sized Pop’, vul uw bureau met Mandalorian adorableness. Je krijgt de grotere versie van de afbeelding hier, maar de uitgaven aanzienlijk meer te krijgen. Die zei: je kunt nooit te veel baby Yoda in je leven. Deze pre-orders van start te snel vol, dus zorg dat je die van jou snel.
Bekijk De Deal
Star Wars The Black Series Het Kind speelgoed action figure | .99 bij Walmart
Deze 1.2-inch Baby Yoda actie figuur mag dan klein zijn, maar we zouden het niet hebben van een volledig gelede speelgoed van dit niveau van schattigheid op een andere manier. U kunt pre-order deze Baby Yoda speelgoed bij Walmart voor de scheepvaart in Mei.
Bekijk De Deal
Nog steeds nodig om te beginnen met De Mandalorian? Meedoen met de Disney Plus-abonnement informatie die u nodig hebt om te springen direct in de actie. Of, gewoon terug te gaan naar de wortels en bekijk alle Star Wars films om zich voor te bereiden voor de grote dag u het uitpakken van uw eigen baby Yoda.

Pre-order jouw Baby Yoda speelgoed vandaag de dag

Nog steeds niet gezien De Mandalorian? Waar ben je geweest? Je hebt in te halen en snel, maar gelukkig hebben we de nieuwste Disney Plus nieuws en de prijzen die je ooit zou kunnen nodig hebben. U kunt zelfs aan de slag nu met een gratis proefperiode.
Star Wars Het Kind 6,5-inch figuur | .99 bij Walmart
Voor iets met een beetje meer realisme, dit 6,5-inch figuur zal mooi doen. De Baby Yoda speelgoed voorzien van scharnierende armen en hoofd, wat betekent dat de Kracht pose is volledig binnen haar bevoegdheid vallen.
Bekijk De Deal
Maar het is niet werkelijk baby Yoda, het internet heeft implodeerde na deze kleine alien begon een blik in onze zielen met die grote zwarte ogen, op De Mandalorian. De Disney Plus toon heeft bestormden zijn weg naar meme cultuur en weer terug, en de baby Yoda Funko Pop was een onvermijdelijke bijdrage aan ons leven.
Star Wars The Bounty Collectie: Baby Yoda genot van soep + deken | .99 bij Walmart
Het enige wat leuker dan Baby Yoda is een Baby Yoda met een kleine kom soep. Het enige wat leuker dan dat? Baby Yoda gewikkeld in een deken. Het is een goed ding dat je kunt kiezen uit twee van de leukste figuren er nu in één klap. Er zijn nog veel meer zeer schattig 2-pack figuren om uit te kiezen, waaronder de hilarische Froggy Snack figuur en, als je echt wilt dat uw hart te breken, de ‘Baby Yoda niet Verlaten’ collectible.
Bekijk De Deal
Baby Yoda speelgoed zijn hier in te vullen uw dagen met hart-breaking adorableness. Kijk diep in die grote ogen en vul uw ziel met de warmte die deze vakantie seizoen, als Baby Yoda is nu verkrijgbaar in een assortiment van action figures en pluche speeltjes. Terwijl ze niet onmiddellijk beschikbaar is, kunt u nu pre-order van de Baby Yoda speelgoed rechtstreeks van Walmart, met de verzendkosten door in Mei.
Het is een tijdje wachten, maar je kunt slapen in de wetenschap dat u met elke dag die voorbijgaat je steeds dichter bij het hebben van uw eigen Baby Yoda thuis. Plus, zult u wilt om uw pre-order in snel – we hebben al gezien dat de kleinere Baby Yoda Funko Pop uit voorraad, dus zorg ervoor dat u veilig van jou al snel als je een echte fan van De Mandalorian.

Star Wars-Het Kind 11 pluche | .99 bij Walmart
Als u op zoek bent naar een Baby Yoda pluche dat niet langzaam afvoer van de batterij en beginnen een demonische monoloog na een paar maanden gebruik maken van deze standaard .99 versie zal u goed van dienst zijn.
Bekijk De Deal