Beste mobiele hotspots voor 4G LTE en 5G in 2020: draagbare draadloze routers voor reizen

Welkom bij onze keuze van de beste mobiele hotspots voor 4G en 5G mobiele data verbindingen in 2019. Als je veel reist en je wilt niet van uw gegevens of informatie in gevaar brengen door te vertrouwen op het voor open Wi-Fi-verbindingen, dan zult u wilt een mobiele Wi-Fi hotspot apparaat.

Deze hubs zorgen voor een aantal apparaten te verbinden met een of meer gegevens SIMs – meestal 4G – met surfen privé en veilig. Net zoals een smartphone is de SIM-kaart, worden deze gegevens aanbiedingen voor alleen-kunt u de toegang tot het internet in alle veiligheid. U kunt gebruik maken van een maandelijks contract, of gebruik maken van een pay-as-you-go SIM-kaart, zodat u precies weet hoeveel gegevens u voor betaalt.